ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ROMAN CUP’TA FİNAL HEYECANI

Altıeylül Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği ve 8-12 yaş arası çocukların mücadele ettiği Roman Cup Çocuk Futbol turnuvası'nda final heyecanı yaşandı. 

Roman vatandaşlarımızın özellikle çocuklarına ve gençlerine yönelik yapılan eğitim, sosyal etkinlikler ve birleştirici faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla Roman Cup Futbol turnuvası düzenlendi. 
Şehrimiz başta olmak üzere tüm ülkemizin gülen yüzü ve kültürümüzün en güzel renklerinden biri olan Roman çocuklarına yönelik hayata geçirilen "Roman Cup" turnuvası zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalardan sonra ödül töreni ile son buldu. Ödül törenine Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Birim Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Okulların yöneticileri katıldı.  
Gümüşçeşme Mahallesi'nde bulunan halı sahada çocuklara yönelik düzenlenen "Roman Cup" final heyecanına ortak olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, " Sporu tabana yaymak ve daha geniş kesimleri sporla tanıştırmak için çalışıyoruz. Çocukları ve gençleri sporla tanıştırma ve spor kültürü ile yetişme hedefi ile Altıeylül Belediyesi ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz Roman Cup'a çocuklarımızın göstermiş olduğu ilgiden çok memnun kaldık. Turnuvamızın sonunda dereceye girenlere de ödüllerini takdim ettik.  Centilmence mücadele eden takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. " dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans