ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

VAKA ARTIŞINDA 4.SIRADAYIZ

Balıkesir vaka artışının en çok yaşandığı 4'üncü il oldu Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan illere göre haftalık vaka sayılarında Balıkesir, yüz binde 461,35 oranıyla en çok artış yaşanan iller arasında 4. sırada yerini aldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan illere göre haftalık vaka sayılarında Balıkesir, yüz binde 461,35 oranıyla en çok artış yaşanan iller arasında 4. sırada yerini aldı.

Balıkesir'de koronavirüs vakalarında yaşanan artışlar vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 'illere göre haftalık vaka sayısı' tablosunda Balıkesir'de yaşanan artışların devam ettiği görülüyor. 461,35 vaka oranına ulaşan Balıkesir'de vatandaşlar maske ve mesafe kurallarına özen göstermiyor. Kentin yoğun yerlerinde maske ve mesafe kurallarına özen göstermeden gezen vatandaşlar vakaların artışına sebep oluyor. Yetkililerin sık sık dile getirdiği maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısına vatandaşlar duyarsız kalıyor. Balıkesir'de artan bu vaka sayılarının en büyük sebeplerinden birisi de maske takmamak. (www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans