ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP'DE İLK RESMİ İL BAŞKAN ADAYI ÖMÜR BOYUER

CHP’nin olağan genel kurulu öncesi Ömür Boyuer il başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. Sadece yöneticilerin değil,üyelerin yönettiği bir CHP sözüyle farkındalık yarattı.

CHP’de daha önce 3 dönem merkez ilçe başkanlığı yapan, milletvekili  ve belediye başkan adayı olan Ömür Boyuer  il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, 25 ve 26. dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, il başkan adaylarından Ender Biçki, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili Boyuer’in adaylık açıklamasına katılıp, başarılar diledi. 

TÜRKİYE'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Türkiye Mühendis Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) üyelerinin de  Boyuer’e destek verdiği basın açıklamasında Boyuer düşüncelerini şöyle ifade etti.
” Hükümeti elinde bulunduran partinin gücünün günden güne eridiği, halkın yüzünü ülkenin kurucu değerlerine döndüğü yeni bir dönem bu. Bize enkazlar bırakacaklar, biliyoruz. Fakat bu enkazlar bizi korkutmuyor. Biz yeni bir kurucu iradenin heyecanını içimizde hissediyoruz! Bu yüzden en aşağısından en yukarısına partimiz CHP’nin bir kurucu parti iddiasıyla sorunları dile getirmenin dışında sorunları çözen, çözme iradesine sahip olan ve bir iktidarı inşa edecek kadrolarla yeni bir il yönetimi kurgulaması gerektiğine inanıyoruz.
Ülkemizin ve şehrimiz Balıkesir’in geleceği adına inisiyatif alıyor ve belirttiğimiz ilkeler doğrultusunda yan yana geliyoruz Sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri doğrultusunda; yoldaşlıkta, paylaşmakta, demokraside, Cumhuriyet’te ve Atatürk’te bir araya geliyoruz.
AKP için yolun sonunda, Türkiye için yolun solunda buluşuyoruz”

 

SADECE YÖNETİCİLERİN DEĞİL ÜYELERİN YÖNETTİĞİ BİR CHP

Sözleriyle alkış toplayan Boyuer konuşmasına şöyle devam etti.
“Arkadaşlar; vazgeçilmezimiz; hedefimiz; siz değerli dava ve yol arkadaşlarımıza sözümüz; sadece yöneticilerin değil, üyelerin yönettiği bir CHP’yi hayata geçirmek olacaktır. Bizim yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında delege seçimlerinde oy veren, ardından yönetimlerini seçen ve yönetici olamazsa kenarda duran, kenarda bırakılan parti üyelerimizin yönetim süreçlerine doğrudan katılım sağladığı bir yönetim anlayışı inşaa edilecek.”
Bizim Yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında… Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile ortak koordine edilecek, kadın ve genç dağılımın da doğrudan sağlanacağı; Emek, Kent ve Yaşam, Kültür, Sanat, Sağlık, Eğitim ve Parti İçi Eğitim gibi başlıklarda “yönetici olmayanö çok kıymetli CHP Üyelerinin doğrudan çalışacağı, karar sahibi olacağı bir yeni dönem yaşanacak!
Bu komisyonlara mesleklerine göre, isteklerine göre veya diğer üyelerin yöneticileri ile katılımcılar oluşacaktır. Komisyon toplantıları tüm üyelere açık olarak gerçekleştirilecek, alınan kararlar İl Başkanlığı tarafından uygulanacaktır”


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans