ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“İKTİDARDAN HESAP SORACAĞIZ”

1 Ocak 2022'ye girer girmez zam haberleri art arda geldi ve 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere; benzin, motorin, LPG, elektrik ve doğal gaza zam yapıldı.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı da yeni yıl zamlarına ilişkin, parti il başkanlıklarına astıkları pankart ile cevap verdi. İl Başkanlığı'na “Faizci kazanacak, millet ödeyecek” pankartıyla iktidarı eleştiren Başkan Sarı şunları söyledi:

GERÇEKLER ELEKTRİK VE DOĞALGAZ ZAMMI OLARAK ORTAYA ÇIKIYOR
“Faizci kazanacak, millet ödeyecek. Ekmeğe vergi, simide vergi, mamaya vergi faizciye dolar garantili faiz” pankartlarımızı İl ve ilçe başkanlıklarımıza astık. Biz pankartımızı astık, faizcilerin, beşli çetenin cebini dolduran ve halkı soyup soğana çeviren AKP bizi şaşırtmayarak yeni yılda vatandaşa yeni yıl hediyesi olarak zam verdi. Kimleri zengin ettiği muamma olan bu iktidar açık bir biçimde bu millete ihanet etmeye devam ediyor. AKP'nin sözde faize karşı ama kul hakkını yemekte sakınca görmeyen genel başkanı, faizin adını değiştirse de iki kuruşluk asgari ücret artışıyla sanki cebinden lütufmuş gibi halkın parasını halka verdiği için kibre bürünse de gerçekler elektrik, doğal gaz olarak zamlarla ortaya çıkıyor. Ancak bu ihanetin son bulmasına az kaldı. Biz, milletimizin hakkını savunmaya devam edeceğiz ve halkın iktidarını kurana kadar hiç durmadan bu iktidardan ve yaptıklarından hesap soracağız.” (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans