ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KARESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NDE YEMENİCİOĞLU ESİNTİSİ

Karesi Belediyesi Kültür Ve Sanat Evi yeni bir sergiye daha evsahipliği yapıyor. Balıkesirli merhum sanatçı Özdemir Yemenicioğlu Atölyesi öğrencilerinin eserlerinin beğeniye sunulduğu sergi Karesi Belediyesi ve Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği işbirliği ile açıldı.


Karesi Belediyesi ve Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği işbiliği ile derneğin onursal başkanı Özdemir Yemenicioğlu anısına Özdemir Yemenicioğlu Atölye Öğrencileri Yıl Sonu Resim Sergisi açıldı. Yıldırım Bayezid Han İmarathanesi'nde hizmete giren Karesi Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'ndeki sergi açılışına Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'da katıldı. Halkoyunları gösterisi ve Başkan Orkan'ın konuşması ile başlayan sergide 21 sanatçının eserleri beğeniye sunuldu.


Sanata, sanatçıya destek vermeyi, onların eserlerini gelecek kuşaklara aktarmayı bir görev olarak bildiklerini belirten Başkan Orkan, “Şehrimizin ve ülkemizin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar yapmış, geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan ünlü ressam Özdemir Yemenicioğlu adına Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz yılsonu resim sergisindeyiz. Özdemir Yemenicioğlu Atölye öğrencilerine emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 


21 ressamın katılımıyla açılan sergide konuşan Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği (BALSANAT) Başkanı Rafet Topalak katkıları nedeniyle Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'a teşekkür etti. Sergide Dilek Dindar, Dilşan Balkancı, Erdem Köybaşı, Gönül Karaca, Hakkı Hattatoğlu, Hatice Şirin Uyanık, Hülya Güler, Melda Beki, Mualla Can, Mualla Demir, Muammer Gülümser, Mürvet Ay, Nazmiye Mutafoğlu, Nilgün Sezer, Nurgül Can, Reyhan Kabakçı, Semra Ocak, Serhan Kerestecioğlu, SevimCingöz, Gül Srpil Erdem ve Emine Ermiş'in eserleri beğeniye sunuldu.

Sergi 12 Ocak tarihine kadar ziyarete açık kalacak. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans