ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP ALTIEYLÜL, KADIN MUHTARLARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül Kadın Kolları, Altıeylül ilçesinde mülki amirlik görevlerini yürüten kadın muhtarlarla buluştu.
 
İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak planlanan "Yaşam Hak" ve "Aile Destekleri Sigortası" projelerinin tanıtımını, Kadın Kolları Başkanı Kübra Güzen gerçekleştirdi.

 
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın liderliğinde gerçekleştirilen "Yaşam Hak" projesi kapsamında 7/24 faaliyette olacak 444 82 85 numaralı hattan şiddete uğrayan kadın ve çocuklar yardım talep edebilecekler. Kimlik bilgisi değişimi, avukat desteği, psikolojik destek gibi geniş kapsamda yürütülen proje ile kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin önüne geçmek hedefleniyor.
 
CHP genel merkezinin hayata geçireceği "Aile Destekleri Sigortası" ile asgari ücretin altında hiç bir ferdin kalmaması planlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet yürütecek olan "Aile Destekleri Kurumu" engelliler, yaşlılar ve yoksulluk sınırı altında yaşayan ailelerin imdadına koşacak.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans