ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“PANDEMİDE YURTTAŞLARA İBAN GÖNDEREN İKTİDAR ŞİMDİ SIRA SİZDE”

Esnafların iş yerlerini kapatma noktasına geldiği son dönemde ilçede esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, “Pandemide bile  yurttaşlara yardım kampanyaları için  IBAN gönderen İktidara bu sefer vatandaşımız IBAN gönderiyor  "Sıra sende" diyor.” ifadelerini kullandı. 


Küçük esnafın pandemi sürecinde işlerine yansıyan olumsuz etkiyi tolere edememişken, Aralık ayından beri elektriğe, suya, doğalgaza, benzine, mazota, gıdaya gelen sürekli zamlar esnafı işyerlerini kapatma noktasına getirdiği bu zamanda esnafla ve  vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, ödenemeyecek hale gelen elektrik faturalarına ''ZAMLAR GERİ ÇEKİLSİN'' talebini ileten CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın , seçimle beraber gelecek iktidarda enerji ve hayat pahalılığını yok edeceklerini belirttiler.


“SİZ ZAMLARI GERİ ALIN BİZ İKTİDARIMIZDA UCUZ ENERJİ SAĞLAYACAĞIZ”

Esnafın işyerlerini kapatma noktasına geldiğini belirten CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın şu ifadeleri kullandı:
“Pandemide yönetenler tarafından yalnız bırakılan vatandaşımız, pandeminin sarsıntısını atlatamamışken  doğalgaza, mazota, benzine ve  31 Aralık 2021 de elektrik faturalarına yapılan fahiş ZAM ile tabiri caizse komaya girdi. Pandemide bile  yurttaşlara yardım kampanyaları için  IBAN gönderen İktidara bu sefer vatandaşımız IBAN gönderiyor  "Sıra sende" diyor. Esnaf, emekli, işçi memur,öğrenci,  gündelikçiler  artık bu faturaları ödeyemez duruma geldi. Esnaf kiralarından fazla  gelen faturalara isyan ediyor. Açlık ile faturalar arasına sıkışan halkımız soluk alsın diye  saraydan  ilk olarak  KDV'yi %1 e indirmesini ve tarife fiyatlarını  31Aralık 2021 deki fiyatlara indirmesini yani zamları geri almasını istiyoruz.. Gerisini biz iktidarımızda yapacak, halkımıza ucuz enerjiyi sağlayacak, rahat bir nefes aldıracağız.” (www.yenihabergazetesi.net)





Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans