ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP GÖMEÇ İLÇE ÖRGÜTÜNDE İSTİFA SESLERİ

Balıkesir de geçtiğimiz yaz aylarında yaşanan CHP  Balya , Kepsut ve Havran İlçe örgütlerinin istifalarına bir yenisi daha eklendi. Tam da erken seçim atmosferinin yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Gömeç İlçe yönetim Kurulu'nun Kadın Kolları ile birlikte istifa ettikleri haberi geldi. İstifaya ilişkin henüz CHP İl Yönetimine resmi bir bilginin ulaşmadığı,gelmesi halinde ise yönetim kurulunun değerlendirileceği bildirildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde CHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi'nin Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hürmüz Örün Avcı ile birlikte Gömeç'e giderek Gömeç Kadın Kolları ile bir görüşme gerçekleştirdikleri biliniyordu. Bu toplantıda, Gömeç Kadın Kolları'nın özel işleri nedeni ile parti çalışmalarına yeterince zaman ayıramadıkları için ilçe yönetimine önceden istifalarını ilettikleri ve bu istifa başvurusunun toplantı sonunda İl kadın Kollarınca alınarak partinin İl yönetim kuruluna sunulduğu bilgisini edinmiştik.

KADIN KOLLARI'NIN ARDINDAN İLÇE ÖRGÜTÜ DE İSTİFA ETTİ

“Partimizin iktidar mücadelesine engel olmak isteyenlere, istifamızdan  malzeme çıkmaz.”

CHP Gömeç İlçe Başkanı Şeref Lale bugün sosyal medyada paylaştığı duyurusunda İlçe Başkanı olarak yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiklerine dair bir paylaşımda bulundu. Lale açıklamasında “Gömeç  CHP  İlçe  başkanı  ve  yönetim  kurulu  üyeleri,  kadın  kolları  başkanı  ve  yönetim  kurulu  üyeleri  olarak  istifamızı  sunduk.” Derken; partinin iktidar mücadelesine engel olmak isteyenlere istifalarından malzeme çıkmayacağına da vurgu yaptı. İstifa haberinin resmi olarak henüz İl Yönetimine ulaşmadığı ve İl başkanı Serkan Sarı'ya telefon ile bilgi verildiği bilgisini de Seran Sarı ifade etti. Gömeç İlçe Başkanı Şeref Lale'nin konuya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımı aynen şöyle:

“Gömeç  CHP  İlçe  başkanı  ve  yönetim  kurulu  üyeleri,  kadın  kolları  başkanı  ve  yönetim  kurulu  üyeleri  olarak  istifamızı  sunduk.  İlçe  kongremizde  bizleri  seçen  ve  2  yıl  için  yetkilendiren,  örgütümüz  ve  kongre  delegelerimize  karşı  sorumluluğumuzu  yerine  getirdiğimizi  düşünüyoruz.  Yönetim  kurulu  üyesi  arkadaşlarımız,  kadın  kolları  başkanımız  ve  yönetimi  ile  birlikte  partimizin  başarısı  için  fedakarca  çalışarak,  en  iyisi  için  gayret  gösterdik.  Birlikte  mücadele  ettiğimiz,  uyum  içinde  çalıştığımız  yönetim  kurulu  üyesi  arkadaşlarıma,  kadın  kolları  başkanımız  ve  yönetim  kurulu  üyesi  arkadaşlarıma, kişisel  beklentileri  olmadan  sadece  partimizin  ve  toplumun  çıkarlarını  gözeterek  bizlere  destek  olan  partililerimize  teşekkür  ederiz.

   Şunu da  belirtmek  gerekir ki :  Partimizin  iktidar  mücadelesine  engel  olmak  isteyenlere,  istifamızdan  malzeme  çıkmaz.  Partimiz  için  mücadeleden  vazgeçme  gibi  niyetimiz  olmadığı  gibi,  inancımız  ve  azmimizde  tamdır.  Çünkü,  gerekçemiz  örgütümüzden  almış  olduğumuz  yetki  süresi  ile  örgütümüze  dinamizm ve  ivme  kazandırmaktır. Partimizin  başarısı  için  çalışmaya  devam  edeceğimizden  kimsenin  kuşkusu  olmasın.  Bundan sonra  görev  alacak  arkadaşlarımıza  başarılar  dileriz.”

(Haber C.Saffet Yılmaz/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans