ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÖMEÇ CHP’DE KONGRE GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Örgütü'nün Mart ayında Kadın Kolları ile birlikte istifa etmesi üzerine, İl yönetimi tarafından 29 Mart 2022 günü ilçe Başkanlığına Mustafa Tuna geçici olarak atanmıştı. Daha sonra ise, İlçe yönetiminin yeniden belirlenmesi için 17 Nisan tarihinde olağanüstü kongre kararı alındı.

17 Nisan 2022 Pazar günü saat 11:00'de Nuri Bozyel Kültür Merkezi Salonunda yapılacak olan CHP Gömeç olağanüstü İlçe Kongresi için şu an itibarı ile iki kişi başkan adaylığını açıklamış bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonu adaylığını açıklayan Ahmet ERCAN'ın ardından 15 Nisan Cuma günü de Melih BAĞCI ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Her iki adayın sır gibi saklı tuttukları diğer yönetim kurulu üye listelerini tüm çabalarımıza karşın öğrenmemiz mümkün olmadı. Her iki başkan adayına başarılar dilerken seçimi kazanacak olan aday ve ekibine  demokratik, laik  ve özgür bir ülkenin yaratılması yolunda verecekleri uğraşılarında  başarılar dileriz. (C.Saffet Yılmaz/ www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans