ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÖMEÇ CHP’DE YENİ BAŞKAN,AHMET ERCAN

Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Teşkilatı'nın 17 Nisan Pazar günü yapılan olağanüstü ilçe kongresinde, 28 delegenin oyunu alan  Ahmet Ercan yeni ilçe başkanı olurken, diğer aday Melih Bağcı ise 20 oyda kaldı.


Toplam 50 delegeden 48'inin oy kullandığı seçimde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığına oy birliği ile Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler seçildi. Çok sayıda partilinin yanında Edremit Belediye Başkanı Salman Hasan Arslan. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ve Ayvalık belediye başkanı Mesut Ergin ile başkan yardımcıları ile bu ilçelerin CHP  İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri de seçimi yerinde izleyenler arasındaydılar. Seçime başka bir programları nedeni ile katılamayan Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve milletvekili Fikret Şahin ile Önceki dönem İl Başkanlarından Ender Biçki ve 25 ve 26 Dönem Milletvekili Mehmet Tüm'ün  genel kurula gönderdikleri başarı mesajlarını okundu.

Kongreye katılan Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Gömeç Belediye Başkanı M.İrem Himam ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yaptıkları konuşmalarda ülkede yaşanmakta olan siyasi süreç ve tek adam yönetiminin ülkeyi getirdiği koşullara vurgu yaparak, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde partiyi iktidara taşıyacaklarını ve bu nedenle etkin bir çalışma yürütecek kadroları oluşturarak Cumhurbaşkanlığını da kazanacaklarını ifade ettiler.

Kongre sonrası yapılan seçimi kazanan yeni İlçe Başkanı Ahmet Ercan, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Örgütü'nün iktidar için çalışmaya ve mücadeleye hazır olduğuna vurgu yaparken konuşasının devamında. “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremizde, Partimiz CHP'yi ileri taşıma görevini bizlere veren üyelerimize, delegelerimize teşekkür ederim. Bu bir mücadele döneminin başlangıcıdır ve bu mücadeleyi hep birlikte verecek, her zaman üyelerimizle birlikte karar verip birlikte uygulayacağız. Örgütümüzün güçlenmesi iktidarımızın anahtarıdır. Bu anahtar hepimizin ellerindedir” diye konuştu.

HABER: C.Saffet Yılmaz




Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans