ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANDIRMA'DAKİ BAYRAMDA MUTLU ÇOCUK SESLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bandırma'da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet alanında gerçekleşen törene Kaymakam Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü e Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Daşdan, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan'ın, Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından törene kısa bir ara verildi.

Ardından ikinci törene geçildi. Bu törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, şunları söyledi:

“Varlığımızı, mutluluğumuzu arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, sevdiklerimize, birlik ve beraberliğimize borçluyuz. Çünkü ancak onlarla sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşabiliriz. Bugün milletçe sevineceğimiz, onur duyarak her zaman bahsedeceğimiz milli birlik ve beraberliğin doruk noktasına ulaştığı o günlerden birindeyiz. 23 Nisan'ın anlam ve önemini çok iyi idrak etmeli, her zaman bugünlere nasıl geldiğimizi unutmamalıyız. Bugün, 102 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin temellerini atan ilk meclis olan, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında büyük rol oynayan TBMM'nin açıldığı gündür. 23 Nisan, Türk Milleti'nin, emperyalist devletlerin her çeşit baskı, zulüm ve işgaline karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milli egemenliğimizin hâkim kılındığı milli varlığımızın yüceltme, azim, karar ve heyecanını yüreğimizde duyduğumuz bir diriliş günüdür.”

Aslan'ın konuşmasından sonra öğrenciler, halk oyunları gösterileri ve çeşitli etkinliklerini sergilediler.


(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans