ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ANKARA'DAKİ BALIKESİRLİLER İFTARDA BULUŞTU

Ankara Balıkesirliler Derneği geleneksel iftar yemeklerine pandemi nedeniyle verilen iki yıl aradan sonra Balıkesirlileri yine bir iftar yemeğinde bir araya getirdi. Ankara Balıkesirliler Derneği'nin Başkent'te yaşayan Balıkesirliler'in yanı sıra siyasiler, bürokratlar ve iş dünyasından konukları da bir araya getirdiği iftar programına, Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Fikret Şahin, Adil Çelik, Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey ve İsmail Ok da katıldı. Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da iftar programının konukları arasındaydı.


Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz iftarda yaptığı konuşmada, iki yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Camgöz, bir araya gelmez denilen Balıkesirlileri buluşturmaya soyunduklarında karamsar düşünceyle ‘olmaz' diyenlere karşın yola çıktıklarını ve hemşehrilerinin destekleriyle bugünlere geldiklerini belirterek üyelere, hemşehrilerine, destek sağlayanlara teşekkür etti.

Öğrenciliklerinden gelen, şimdi mezun olup iş hayatına atılan genç hemşehrilerden de övgüyle bahseden Camgöz, öğrencilere destek, Fitre ve zekatlar ile öğrencilere  burs desteği vermeye devam ettiklerini, artarak devam edeceklerini vurguladı. Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Camgöz yoğun ortamlarına karşın Ankara Balıkesirliler Derneği İftar yemeğine katılan Milletvekillerine, ATO Başkanı Gürsel Baran'a ve Rona YIRCALI'ya ayrıca teşekkür etti.

Gecede yapılan konuşmalarda Ankara Balıkesirliler Derneği'nin çalışmalarından övgüyle bahseden konuklardan Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN Ankara Balıkesirliler Derneği Başkan ve yönetiminin özverili çalışmalarıyla böyle güzel etkinlikler yapabildiklerini, çok geniş kitlelere ulaşabildiklerini, samimi çalışmalarıyla Ankara'nın saygın sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını ve ortak çalışmalarda bulunduklarını belirterek  ATO tarafından dünyada bir ilk olarak Mart ayında düzenlenen Eko İklim Zirvesinde katkıları için teşekkür etti.

 

Yoğun yurt dışı proğramına rağmen direk gelerek katılım sağlayan Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı da yaptığı konuşmada tüm hemşehrilerini, Vekilleri bir arada görmekten mutlu olduğunu belirterek Ankara Balıkesirliler Derneğinin Balıkesirlileri  biraraya getirme konusunda ilk ve örnek olduğunu, çalışmalarını  takdirle izlediğini söyleyerek Balıkesir için düşünmeliyiz dedi. Balıkesir'in ön planda olduğu düşünce tarzı ile daha iyi, yararlı, Balıkesir için  güzel şeyler yapılacağına inanıyorum dedi. Bu konuda  Balıkesirliler Derneği(nin Balıkesirli öğrencilere  desteğinin çok güzel olduğunu söyledi.

 

Balıkesirliler Derneği'nin iftar programı sonrasında bir araya gelen Balıkesirliler geç saatlere kadar sohbet etme fırsatı buldu. (www.yenihabergazetesi.net)

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans