ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BURHANİYE BELEDİYESPOR KADIN BASKETBOL TAKIMI ATAĞA GEÇTİ

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı yeni sezonda flaş transferlere imza atmaya başladı. Burhaniye Belediyespor Kadınlar Basketbol 1. Ligde forma giyen Elifnur Ayhan ve Ayça Kıroğlanoğlu'nu renklerine bağladı. Burhaniye Belediye Başkanlığı'nda yapılan törende Başkan Deveciler transfer imzalarını attı.


2022-2023 Kadınlar Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı yeni dönemde iddialı transferlere imza atmaya başladı. Burhaniye Belediye Başkanı ayrıca Burhaniye Belediyespor Başkanlığı yapan Ali Kemal Deveciler, Geçen dönemde talihsizlikler sonucu playoff son maçında elendiklerini dile getirerek, yeni sezonda kızlarımızdan daha güzel bir performans beklediğini ve hedeflerinin 1. Lige çıkmak olduğunu söyledi. 

Basketbolda kısa zamanda güzel işlerin başarıldığının altını çizen Başkan Deveciler “Yeni transfer olan kızlarımıza da hayırlı olsun diyor, takımımıza 1. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Elifnur Ayhan ve Ayça Kıroğlanoğlu ile transfer sözleşmelerini imzalayan yönetim pasta keserek transferi kutladı. İmza törenine ayrıca Basketbol Şube Sorumlusu, Bülent Başaran, Altyapı sorumlusu Hasan Şerin, Baş Antrenör Özlem Köle ve İdari Menajer Aydın Köle katıldı.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans