ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ZAĞNOSPAŞA CAMİİ'NDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı dolayısıyla tarihi Zağnospaşa Camii'nde  bayramlaşıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreni, bayram namazı sonrasında gerçekleştirildi.




Bayramlaşmaya Vali Hasan Şıldak'ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, İsmail Ok, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ergin Dinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Vali Hasan Şıldak bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Vali Şıldak, "Balıkesir'de Kurban Bayramı'nı idrak ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün tarihi Zağnospaşa Camii'nde Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, bütün çalışma arkadaşlarımız ve protokol mensuplarımızla birlikte bayram namazımızı kıldık. Vatandaşlarımızın katılımıyla bayramlaşmamızı yaptık. Şimdi de kurban kesimi için ayrılıyoruz. Bayramın huzur, sağlık ve esenlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Balıkesir'de bütün kurumlarımız bayramla ilgili tedbirlerini almış durumda. Herhangi bir aksama beklemiyoruz. Trafiğe daha önce de belirttiğimiz gibi yine vurgu yapmak, dikkat çekmek isterim. Trafik kuralları çok önemli. Böyle zamanlarda yoğunlaşan trafikte, kurallara uyulması büyük önem arz ediyor. Kazasız belasız sağlık içinde güzel bir bayram temenni ediyorum. Ayrıca bunun yanı sıra sıcak hava sebebiyle orman yangını riski devam ediyor. Pek çok noktada ormanlarımıza giriş yasağı uygulamaktayız. Vatandaşlarımızın ateş konusunda özenli davranmalarını ve ateşle yaklaşmamalarını, ormanlarımıza sirayet edebilecek herhangi bir faaliyette bulunmamalarını özellikle istirham ediyoruz. Herkese sağlık içinde hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun" șeklinde konuştu. (www.yenihabergazetesi.net)
 




 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans