ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İYİ PARTİ HEYETİ HAFTA SONU BALIKESİR'DE

 

İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener, 30 Temmuz Cumartesi günü  Balıkesir'e geliyor. Teşkilatlara, ‘Sıkmadık bir el, çalmadık bir kapı bırakmayacaksınız' talimatı veren ve  ülkeyi baştan sona gezmek için sahaya inen Meral Akşener, 30 Temmuz'da Bandırma ve Susurluk ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Sokağın nabzını tutarak, kötü ekonomi politikalarının Balıkesir'deki yansımalarını da ‘Dert Defteri'ne ekleyecek. Kuva-yi Milliye şehri olan Balıkesir'e gelecek olması tüm teşkilatlarda büyük bir heyecan ve mutluluk dalgası oluşturdu.

Gözlerimiz yolda, değişimin ANA GÜCÜ'ne AzKaldı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımıcısı ve Ankara Milletvekili, Seçim İşleri Başkanı, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Dr. Şenol Sunat, 27 Temmuz saat 19:30 'da Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Parlamenter Demokrasi Panelinde yer alacak. 28 Temmuz saat 14:00 ‘da ALGEM'de Teşkilatla birlikte, Seçim ve Seçim Güvenliği Toplantısında Dr. Şenol Sunat Başkanı ile birlikte olunacak.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Mersin Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi, Zeki Hakan Sıdalı, 29 Temmuz saat 21:45'te Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile İklim Krizi Panelinde yer alacak.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ile 29 Temmuz'da, Balıkesir Teşkilatı Genel Başkan için yapılan hazırlıkları gözden geçirecek.

Yine 30 Temmuz Cumartesi İYİ Parti Ekonomi Politikları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Çalık ve Günay Türküsev ile Genel Başkan Akşener, esnaf ve STK'lara ziyarette bulunacaklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans