ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TEV BALIKESİR VE YDS ACADEMY'DEN BURSİYERLERE İNGİLİZCE DESTEĞİ

Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) Balıkesir şubesi, 2015 yılından bu yana iş birliği yaptığı YDS Academy ile bursiyerlere desteğini sürdürüyor. Belirli sayıda TEV Balıkesir bursiyerine ücretsiz İngilizce eğitim desteği devam ederken, TEV'in şubelerinin olduğu 12 ilde daha belirli sayıda bursiyere İngilizce eğitim imkânı sağlanacak.

Türkiye'nin köklü sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) Balıkesir şubesi, 2015 yılından bu yana iş birliği yaptığı YDS Academy ile bursiyerlere desteğini sürdürüyor. 22 Temmuz'da imzalanan protokol ile belirli sayıda TEV Balıkesir bursiyerine ücretsiz İngilizce eğitim desteği devam ederken, TEV'in şubelerinin olduğu 12 ilde daha belirli sayıda TEV bursiyerine İngilizce eğitim imkânı sağlanacak.

Türk Eğitim Vakfı, bursiyerlerine iş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlar aracılığı ile destek olmaya devam ediyor. 2015 yılından bu yana YDS Academy ile İngilizce eğitimle bursiyerlerine destek olan TEV Balıkesir şubesi, bu iş birliğini genişletti. İmzalanan yeni protokol ile her yıl belirli sayıda TEV bursiyerine verilen ücretsiz İngilizce eğitim desteği, bu yıl TEV şubelerinin bulunduğu İstanbul Kadıköy ve Bakırköy, Adana, Ankara, Bandırma, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edremit, Eskişehir, İnegöl, İzmir, Mersin ve Tarsus'ta da devam edecek.

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans