ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

FEHMİ ERDEM TESK YÖNETİMİNDE

 
Balıkesir'de 50 bin esnaf ve sanatkar ile 85 esnaf odasının desteğini alan BESOB yönetimi örnek ekip ruhuyla Fehmi Erdem'in adını TESK'te Bendevi Palandöken'in yönetimine yazdırdı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği yönetiminin başarılı çalışmaları ve ekip ruhu Ankara'da ses getirdi. Balıkesir teşkilatı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nda ilk defa Fehmi Erdem ile yönetimde yerini aldı. Balıkesir'i Türkiye'de hak ettiği yere getirdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu dün tamamlandı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken üç adaylı seçimde ipi göğüsleyerek 4 yıllık görev yetkisini üyelerden aldı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetimi Balıkesir tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve TESK yönetimde hak ettiği yeri aldı. BESOB Başkanı olarak seçildiği ilk günden bu yana Fehmi Erdem; Balıkesir'de teşkilatı, büyük bir aile görerek çalışmalarını tek ses ve tek yürek sürdürerek Ankara'da da Konfederasyona girme başarısını gösterdi.

MASADA SÖZ SAHİBİ

Balıkesir'in sorunlarını ilk ağızdan Ankara'da temsil edecek olan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetimi; bünyesinde 2 milyon 56 bin 459 esnaf ve sanatkar, 2 bin 999 meslek odası, 13 mesleki federasyonu bulunduran Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nda söz sahibi oldu. Balıkesir teşkilatının kurulduğu ilk günden bugüne 15 kişilik TESK yönetimine giren ilk Başkan olan Fehmi Erdem “Balıkesir'i hak ettiği yere getirdik. Bundan sonra sorunlarımızı, isteklerimizi ilk ağızdan Ankara'da duyuracağız. Balıkesir'de 50 bin esnaf ve sanatkarımızın, 85 esnaf odamızın sesi ve masada söz sahibi olacağız. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanımız Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans