ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR ŞEHİR İÇİNDEN GEÇİŞ 16 DAKİKADAN 5 DAKİKAYA İNECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KaraismailoğluBalıkesir programı kapsamında Kuzeybatı Çevre Yolu temel atma törenine katıldı. Kuzeybatı Çevre yolu tamamlandığında Balıkesir şehir geçişinin 16 dakikadan 5 dakikaya ineceğini söyledi.

Bursa-Balıkesir karayolunun terminal girişinden başlayacak ve Üçpınar üzerinden Edremit yoluna bağlanacak Kuzeybatı Çevre Yolu'nun temeli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve altyapı hizmetlerimiz son hızla devam ediyor. Bu yatırımlarla Türkiye'mizi dünyanın ticaret yollarının hakimi konumuna yükseltiyoruz. Söz konusu çalışmalarımız Türkiye Yüzyılı'nın en önemli kilometre taşlarından olacaktır. Bu uğurda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz. Yeni yatırımlarımızı da bir an önce milletimize sunmak için aralıksız çalışıyoruz" diye konuştu.



Temel atma töreni öncesinde açıklamada bulunan Bakan Karaismailoğlu, " Cumhuriyet'ten anladığımız azimdir, çalışkanlıktır, milletin bağımsızlığı için, hürriyet için, egemenliği durmadan yola devam etmektir. Bu vatan için canını, kanını feda etmiş başta Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimize, milli mücadelede emeği geçenlere borcumuzu ancak bu şekilde ödeyebiliriz. Boş sözler geçicidir. Kalıcı olan Türkiye'mize, milletimize faydası olan hizmettir. Ne mutlu bize ki Cumhuriyet'imizin 99'uncu yıl dönümde milletimize ve onun geleceğine adanmış hizmetlerle kutlamaya devam edeceğiz. Çok şükür milletimizle bunları paylaşma gururu hepimize nasip oldu. Önce Cumhurbaşkanımız, ülkemizin 100 yıllık hedeflerini işaret eden Türkiye Yüzyılı vizyonunu ilan etti. Devlet aklıyla planlayarak ve hayata geçirdiğimiz dev eserler, Türkiye 100 yılının altyapısıdır. Bundan sonra çalışmalarımıza gücümüze güç katıp kalkınmanın, iletişimin, dijitalin, sürdürülebilirliğin yüzyılını, Türkiye yüzyılını gençlerimize armağan edeceğiz" dedi.

Temel atma törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YılmazAK Parti Balıkesir milletvekilleri, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve ilçe belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı. Bakan Karaismailoğlu, programının tamamlanmasının ardından Balıkesir'den ayrıldı.

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans