ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ KAYMAKAM ÇELİK'E

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, “Uluslararası Kafkas Derneği” tarafından “Yılın Bürokratı” ödülüne değer bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ev sahipliğinde, “Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi”nde düzenlenen gecede, ilçedeki başarılı çalışmaları dolayısıyla Kaymakam Çelik, “Yılın Bürokratı” ödülünü elde ederken, “Yılın Belediye Başkanı” ödülü Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz'a, “Onur Ödülleri” ise tarihçi-yazar İlber Ortaylı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin'e verildi. 



Televizyon dalında ise “Yılın En İyisi” ödülünü, TRT'de yer alan “Doğadaki İnsan” belgesel serisi ile Serdar Kılıç aldı.

Ödüllerin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Kültür ve Turizm eski bakanı Yalçın Topçu tarafından verildiği gecede düşüncelerini açıklayan Kaymakam Çelik, “Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanı Oğuz Berk'in yanı sıra Manyas'taki çalışmalarına destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a, Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir'e, Orhanlı Çerkes Derneği Başkanı Mehmet Aydemir'e ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Manyas Çerkes Derneği Başkanı Erdoğan Sonuk'e ortak çalışma kültürü ve destekleri için teşekkür etti.

ÖNDER BALIKÇI/ www.yenihabergazetesi.net

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans