ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“BANDIRMA’NIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

Bandırma Ticaret Odası(BTO) Başkanı Âdem Yılmaz, çeşitli konular hakkında düşüncelerini açıkladı.

Ticaret Odası tarihinde ilk kez gerçekleşen “dönüşümlü başkanlık” uygulaması hakkında konuşan Yılmaz, “Ticaret Odası seçimleri hep çok çekişmeli ve gergin geçmiştir. Seçimler öncesinde yapılan çalışmalar sırasında da büyük zaman kayıpları yaşanıyordu. Bu olumsuzlukları düşünerek, Bahadır Çolak ile bir araya gelip, ‘dönüşümlü başkan' uygulamasına geçtik” dedi.

Ticaret Odası'nın, Bandırma'nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Amacımız, Bandırma Ticaret Odası'nın marka değerini yükseltmektir” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE İLE ORTAK ÇALIŞMA

Bandırma'nın il olması konusunda üniversite ile ortak bir çalışma yürüteceklerini belirten Yılmaz, şunları söyledi:

“Üniversitemiz ile üç aylık bir çalışma yapacağız. Bu çalışma kapsamında, Bandırma'nın neden il olması gerektiği konusunu ortaya koyacağız. Daha sonra ise bu konuyu ilgili makamlara ileteceğiz. Böylece il olmayı hak ettiğimizi anlatacağız. Ancak ben, kısa vadede il olacağımızı pek düşünmüyorum.”

Bandırma'da üniversite olmasının kentimize önemli katma değer sağladığına işaret eden Yılmaz, Oda olarak 19 Ocak 2023'te, Emre Alkin'in konuşmacı olarak katılacağı bir ekonomi konferansı düzenleyeceklerini, 24 Ocak 2023'te ise Marmara Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Saadettin Çay'ın, Oda salonunda, sanayi bölgesi hakkında bilgi vereceğini belirtti.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, belediye, BANSİAD ve Ticaret Borsası işbirliğiyle de çalışmalar yapmayı planladıklarını vurgulayarak, “Amacımız, Bandırma'nın marka değerini yükseltmektir” diye konuştu.

Yılmaz, Bandırma ve Erdek'i bir bütün olarak düşündüklerini sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans