ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞKAN DEVECİLER GAZETECİLERLE BULUŞTU

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir ve Burhaniye'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Belediye'ye ait Blue Port Otel'de düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı  Ramazan Demir, Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek ve 100'e yakın gazeteci katıldı.


Kahvaltının ardından basın emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayan Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerini ve planladığı projelerini gazetecilere tek tek açıkladı.

Kahvaltıda soru cevap faslına geçmeden önce “Burhaniye Belediyesi 2022 faaliyet filmi” gösterimi oldu. Gösterim sonrası Başkan Deveciler,  “Burhaniye için memleket sevdası ile çalışıyoruz; görev süresince pek çok projeyi hayata geçirdik, yapacağımız planladığımız daha çok projemiz var” diyerek gazetecilerin yapıcı eleştirilerinin önemine değinerek doğru, gerçek haberler yapılması gerektiğini de vurguladı.

Daha yaşanabilir bir kent yaratma arzusuyla çalıştıklarını belirten Başkan Deveciler, “Biz kendi kaynaklarımızı yaratabilecek bir belediyeyiz ve kendi kaynaklarımızı yaratarak hizmet veriyoruz. Ne iller bankasından ne de özel bankalardan kredi kullanmadık, kullanmadan projelerimizi hayata geçireceğiz; önceki dönemlerden gelen belediye borçlarını ve SGK borçlarını da ödedik. Burhaniye için çalışıyoruz.” dedi.

Ayrıca “Manşette Burhaniye Belediyesi ” sergisi de konuklar tarafından gezilerek beğeni aldı. Sergide belediyenin faaliyetlerinin yer aldığı haberlerden oluşan gazetelere ve manşet haberlere yer verildi. Toplantıya gazetecilerle birlikte Başkan Deveciler'e Başkan Yardımcıları Murat Yazgan, Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve daire müdürleri de eşlik etti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans