ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SYAL İÇİN MEZUN VE ÖĞRETMENLER BULUŞUYOR

Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Balıkesir ve ilçelerindeki okullarda yapılan kontroller ve değerlendirmeler sonrası deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen binaların yıkılması yönünde kararı alınmıştı.

Bu kapsamda yıkılma kararı verilen okullar arasında yer alan Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi mezun öğrenci ve öğretmenleri bugün buluşuyor.

Yıkım kararını büyük bir üzüntüyle karşılayan öğretmen ve mezun öğrenciler bugün saat 15.00 de Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nde son kez buluşarak hem anılarını tazeleyecekler, hem de öğrenim gördükleri okullarına veda edecekler.

Ayrıca, yıkımına karar verilen ve 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ne taşınacağı açıklanan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin geçici eğitim – öğretim yeri Spor Lisesi olarak değiştirildi.

SYAL’den yapılan açıklama şöyle:
“İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız bilgiye göre okulumuzun geçici eğitim öğretim yeri Spor Lisesi olarak değişmiştir. Bir hafta daha okulumuzda kalarak 17.02.2020 itibariyle Spor Lisesinde eğitim öğretime başlıyoruz. Tekli öğretime devam edilecek olup giriş çıkış saatlerimiz 08.25-15:40 olarak kalacaktır. Bir haftalık süre zarfında Spor Lisesinin elektrik, doğalgaz vs. işlemleri tamamlanarak okul öğrencilerimize hazır hale getirilecektir.”
Anımsanacağı gibi daha önce yapılan açıklamada, SYAL’in geçici olarak Kasaplar mahallesinde Soma caddesindeki 15 Temmuz Şehitler Lisesi’nde eğitime devam edeceği ve ikili eğitim-öğretim uygulanacağı bildirilmişti.

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans