ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR’DE BU KEZ DOKTOR ŞİDDETİ YAŞANDI..!

Balıkesir Üniversitesi(BAÜN) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Üç cerrah ve bir anestezi uzmanının aralarında çıkan kavga sonucu  anestezi uzmanı hastanelik olurken kavgayı ayırmaya çalışan hastanenin Öğretim Üyelerinden cerrah Dr. Azad Ş.'nin de elini duvara vurması sonucu sol elinde kırıklar oluştuğu bilgisini edindik.

 

            Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu kez doktorlar arasında  şiddet olayı yaşandı.Üç cerrah ve anestezi teknisyeni Dr. Muhammet Ali Ertan'ın arasında geçen olayda İki kişi hastanelik oldu.olaya karışan doktorlar hakkında BAÜN Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi idari soruşturma açarken,savcılık ve Balıkesir Tabip Odası'nın da soruşturma başlattığı bildirildi.

           

            Edinilen bilgiye göre,hastanede sabahleyin yapılan bir ameliyat sonrası  hastanın geç uyanması nedeniyle Genel Cerrahi Asistanı Dr. İsmail Ş. ile Anestezi teknisyeni Dr. Muhammet Ali E. ile tartıştı.Gün boyu devam eden sözlü atışmalar daha sonra merdivenlerde itiş kakışa dönüştü. 4 doktorun karıştığı kavga olayının ayrıntılarını,dolaylı olarak kavgaya da karışan hastanenin Genel Cerrahi Asistanı Dr. Uğur M. Anlattı.

            Dr. Uğur M.'nin anlatımına göre olay şu şeilde gerçekleşmiş. “Dr. İsmail Ş. ile Dr. Muhammet E. arasında bir hastanın ameliyat sonrası geç uyanması nedeniyle çıkan tartışma gün boyu devam ediyor ve ardından Dr. Muhammet Ali E. tartıştığı doktora, ‘Çıkışta hesaplaşacağız' diyerek tehtit ve tahrik ediyor.Dr.Uğur M., hastanenin Öğretim Üyesi Cerrah Dr. Azad Ş.'ye haber vererek birlikte olayın büyümemesi için çaba gösteriyorlar. Öğlen saatlerinde tartışma halinde olan iki doktorun  merdivenlerde yeniden tartıştıklarının duyulması üzerine kavgayı ayırmak için Dr. Azad Ş ile birlikte olay yarine gittiklerini ifade eden Dr.Uğur M.,”Yapmayın, öğretim üyemiz geldi bırakın kavgayı” derken daha sonrasında yaşananları şu şekilde anlattı:

            ”Yapmayın dememize rağmen dinlemediler. Ayrıca, Muhammet E., öğretim üyemize ve bize küfürler etti. Muhammet, öğretim üyesi hocamız Azad beyin boynuna saldırdı. Aralarında kavga oluştu. Azad bey de kendisini korumak için Muhammet beye vurdu. Kavga neticesinde değerli bir cerrahımız olan Azad beyin sol elinde kırık oluştu. Azad bey'in acil ameliyat edilmesi gerekmesine rağmen hastanemizin anestezi ekibi, kavganın tarafı olduğumuz iddiasıyla Azad beyi özel bir hastaneye sevk etti. Balıkesir'in en kapsamlı hastanesi olmamıza rağmen, hocamızı özel hastaneye sevk ettiler. Biz de kendi imkanlarımızla hocamızı hastaneye götürdük. Ameliyat olan hocamızın mesleğine dönebilmesi için elinin iyileşmesi gerekiyor. Bu olayı, Muhammet E. kendi açısından bazı basın kuruluşlarına haber yaptırmış. Kavgayı ayırmaya çalışan bizleri kavgayı başlatan olarak göstermiş.Tüm bu yaşananlara şahit olan başka personeller de mevcuttur…” Ben de bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini istemiyorum. Adli makamlara da yansıyan bu kavga olayı aynen anlattığım haliyle yaşandı” dedi.

 

            Haber: C.Saffet Yılmaz

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans