ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANDIRMA TİCARET BORSASI TIRI YOLA ÇIKTI

Bandırma Ticaret Borsası'nın, deprem bölgelerine yardımları sürüyor.

7 Şubat 2023'te, Kahramanmaraş merkezli olarak 10 ilde gerçekleşip, binlerce kişinin ölümü, binlerce kişinin yaralanmasına yol açan depremin ardından tüm ülke düzeyinde düzenlenen yardım kampanyasına katılan Bandırma Ticaret Borsası, deprem bölgelerine gönderilmek için üyeleri arasında gıda yardım kampanyası başlatmıştı. Bu kapsamda toplanan gıda maddeleri Borsada toplanarak birleştirildi. 

Önce, Elazığ Ticaret Borsası'nın, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kurduğu seyyar mutfakları ile depremzedelere her gün üç öğün yemek verildiği Bandırma Ticaret Borsası'na bildirildi. Ancak aradan geçen günlerde, Yeşilyurt'taki mutfaklar için gıda maddesi ihtiyacının başka bir şekilde karşılandığı, halen en çok ihtiyaç duyan Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine gönderilmesinin daha doğru olacağı iletildi. Buna paralel şekilde, Bandırma Ticaret Borsası üyelerinden gelen gıda maddeleri bir tıra yüklenerek yola çıkarıldı. Gönderilen tırı, Nurhak'ta karşılayacak yetkililerle iletişim kurularak bilgi verildi. 

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin acılarını bir nebze hafifletmek için gerçekleştirdiğimiz organizasyona katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz” denildi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans