ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR LİSELİLER DERNEĞİ'NDEN YARDIM KERMESİ

 

            Balıkesir Liseliler Derneği,6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizde oluşan 7,6 ve 7,7 şiddetindeki depremin yol açtığı yıkım ve can kayıpları sonrasında sağ kurtularak;ülkemizin birçok illeri yanında ilimiz Balıkesir'e de konaklamak üzere gelen depremzedelere katkı sağlamak amacıyla yiyecek kermesi düzenledi.


            Toplu Taşıma Merkezi'nde gerçekleşen kermes etkinliğinde kurulan 8 çadırda katılımcıların beğenisine sunulan oldukça zengin yiyecek çeşitleri halkın yoğun ilgisi sonucu planlanan süreç sona ermeden tükenirken yapılan satışlar sonrası ilimizde barınan depremzedeler için azımsanmayacak miktarda gelir elde edildi.

Başta Balıkesir Lisesi'ne yeni kayıt olan depremzede öğrenci ve ailelerine ulaşmayı planlayan Balıkesir Liseliler Derneği, çeşitli mahallelerdeki evlere yerleştirilen depremzedelere de ayni ve nakdi yardımda bulunacak.

Dernek Başkanı Esin Balıbek, ‘'dernek yöneticilerimiz ile güzel bir dayanışma içerisinde bu kermesi düzenledik. Kermesimize katılım ve katkı sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.Kermesimize ilgi göstererek güzel bir dayanışma örneği sergileyen Balıkesir halkı ve hemşehrilerimizin gösterdikleri özverili tutum için herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.






 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans