ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TFF açıkladı Ali Palabıyık’a sezon sonuna kadar maç yok

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), İzmir'de oynanıp, 3-3 sonuçlanan Altınordu-Bandırmaspor maçının teknik değerlendirmesi ve VAR kayıtlarının incelenmesi sonucunda, karşılaşmada düdük çalan Ali Palabıyık'a sezon sonuna dek maç verilmeyeceğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, “Spor Toto 1. Lig'in 35'inci haftasında, 30.04.2023 günü oynanan Altınordu-Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda, müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır” denildi. 

Altınordu-Bandırmaspor maçında, Altınordu'nun ikinci golüne kavuştuğu penaltı kararı spor otoriteleri tarafından da çok hatalı bulunan Palabıyık, bu maçtan önce en son Süper Lig'in 22'inci haftasında, 2 Ocak 2023 Pazartesi günü, Adana Demirspor'un evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı müsabakayı yönetmiş ve maçın bitiminde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'a kırmızı kart göstermişti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans