ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞKAN KÖYBAŞI: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ ALACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine daha çok çalışacaklarını ifade ederek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne göndereceğiz” dedi.




CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı açıklamalarda bulundu. Başkan Köybaşı, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu birinci çıkaran vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını ve bu yolda hemen çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “14 Mayıs seçimlerinde sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Balıkesir'de 1. Çıkaran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Şimdi daha çok çalışma zamanı bizi bekleyen ve inanlar var. Bize inanları mahcup etmemek adına 28 Mayıs' kadar tüm yol arkadaşlarımızla sahada çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi “Kimse sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmasın' bizde dik duracağız, tespitlerimizi yapacağız sonrasında ayağa kalkıp hep birlikte seçimi alacağız.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak Çankaya köşküne uğurlayacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak. Cevabı sandıkta millet verecek. Biz inanıyor ve milletimize güveniyoruz. 29 mayısta ülkemize bahar gelecek ve demokrasiyi tüm kurullarıyla tesis edeceğiz bu yolda mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans