ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GAZETECİ BALIKÇI KİTABINI İMZALADI

Gazetemiz yazarlarından Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı, “Anılarda Bandırma” kitabını imzaladı.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, nikah salonunda gerçekleşen söyleşi ve imza gününe Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, TEMA Vakfı Bandırma Temsilcisi ve Rotary Kulübü Başkanı Burak Uğur, Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV) Başkanı Yavuz Demiralay, Bandırma Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Germiyan, TÜKDER Başkanı Nuray Hügül, Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler,  Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, “Yeşilçam Efsanesi” Ahmet Mekin, oyuncu Enver Demirkan, Edincik eski belediye başkanı Mehmet Yağcı, Avşa eski belediye başkanı Cevdet Çağlar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. A. Niyazi Özker, Prof. Dr. Metehan Yılgör, Prof. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar, Balıkçı'nın lise öğretmenleri Peyman Kırımlıgil, Özay Şenyüz ve Ergün Hamamcı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Gazeteci Balıkçı, iki yıllık bir çalışma sonunda hazırladığını belirttiği  “Anılarda Bandırma” kitabı hakkında bilgi verdikten sonra etkinliğe katılanlar ve kitapta yer alan isimlerden bazıları Bandırma ile ilgili düşüncelerini ve anılarını dile getirdiler. Bu arada oyuncu Ahmet Mekin ve Enver Demirkan da düşüncelerini açıkladılar.

Son olarak söz alan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma ile ilgili her yayının değerli olduğunu vurgulayarak gazeteci-yazar Önder Balıkçı'yı kutlayıp, plaketini verdi.

Ardından Balıkçı, kitaplarını imzaladı.



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans