ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

AHMET AKIN: ''Terör örgütleriyle masaya oturanlar terörü bitiremez''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Balıkesir Seçim Koordinasyon Kurulu önünde basın açıklaması yaptı.

14 Mayıs'taki seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Balıkesirlilere teşekkür eden Akın, 28 Mayıs seçimleri için vatandaşlardan bir kere daha destek isteyerek şunları ifade etti:

"Altı gün sonra iki aday yeniden, hiç seçim olmamışçasına yarışa girecekler. Maç 0-0 ilk yarı. İkinci yarıda 1 oy önde olan kazanacak. Yani kazanmış kimse yok. İnşallah 28 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Biz bunun için mücadele ediyoruz. Balıkesirli hemşerilerime ve bütün milletime sesleniyorum. 28 Mayıs'ta vatanını seven herkes sandığa gitsin.

Ben Kuvayi Milliyeci Ahmet Akın'ın torunuyum

Ahmet Akın, CHP Koordinasyon Merkezi önünde Balıkesirlilere seslenirken, Kuvvayi milliyeci dedenin torunu olduğunu hatırlattı. Akın, “28 Mayıs günü cumhuriyetimiz için, devletimiz ve milletimiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. İlk turda kazanan olmadı. Yani burada zafer yürüyüşleri yapanlar, arabalarında gezenler, neyi gezdiler bilmiyorum. Daha kazanan yok. Neyin heyecanı bu? Balıkesirli hemşerilerim 13. cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilk durum birincisi yaptılar. Teşekkür ediyorum. Ailem dediğin Balıkesir halkı yalanla dolanı ayırdı teşekkür ediyorum. Balıkesir'e yürekten teşekkür ediyorum. Seçime altı gün kaldı. Altı gün sonra iki aday daha önce hiç seçim olmamış gibi yarışa girecek. Maç sıfır sıfır, ikinci yarıda 28 Mayıs'ta sıfır sıfır olan maçta bir oy fazla alan kazanacak. İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Biz bunun için mücadele ediyoruz.

Ben şimdi buradan Balıkesir'den milletimize, hemşerilerime soruyorum Bizim gönlümüzün nuru, gözümüzün nuru, ana kuzusu evlatlarımızı ülkemizden koparan, sınırlarımızı delik deşik eden Suriyeli milyonları ülkemizi dolduranlara mı oy vereceksiniz? Yoksa on milyon mülteciyi evine yollayacağım diyen 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na mı oy vereceksiniz? Türkiye Cumhuriyeti'nin  TC'sini tabelalardan kaldırana mı? Valiliğimizin girişindeki TC'yi kim kaldırdı? Bu TC'yi kaldırma talimatını Verene mi oy vereceksiniz? Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti'ni tabelalardan silemez. Kaldıramaz çünkü o Türkiye Cumhuriyeti bizim yüreklerimize kazınmış  bir mühürdür diyen, TC'yi sahiplenen on üçüncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na mı oy vereceksiniz? Buradan Kuvayi Milliye'nin baş şehrinden ailem dediğim anne baba olarak gördüğüm, kardeş olarak gördüğüm Balıkesir'imden Erdoğan'a oy vermeyi düşünen hemşerilerime sesleniyorum. Bak hemşerim. Ben Kurtuluş Savaşı'nın Kuvayi Milliyecilerinden istiklal madalyası sahibi Ahmet Akın'ın torunuyum. Bizi terörle, PKK'yla, şunla bununla yan yana getirenlerin alnını karışlarım alnını. Hodri meydan” 

 

Terör örgütleriyle masaya oturanlar terörü bitiremez

Akın, Ak Partililerin sıkıştıklarında iftiraya başvurduklarını kaydedip, “Sıkıştığında iftira atan, sıkıştığında bırakın mevsimlik milliyetçiliği, günlük milliyetçilik yapan, sıkıştığında onu bunu söyleyenler, bizim evladımız, kardeşimiz, ülkücü kardeşimizin Sinan Ateş'e bile sahip çıkamayanlardan ne milliyetçi olur, ne de vatansever olur. Bizler asla ama asla terörle yan yana gelmedik. Onlarla yürümedik. Aynı yağmurda ıslanmadık. Oslo'da görüşenler kimler? Kimilerine gel yalvarıyorum diye gözyaşı dökenler kimler? Kimler PKK terör örgütüne çadır mahkemeleri kurdu? Kimler? Hatırlayın. Peygamber ocağımız Türk ordumuza, kumpas kuranlarla, iş birliği yapanlar kimler terörü bitiremediler hemşerim. Terörü bitiremediler. Terörü nasıl bitirsinler? Terör örgütleriyle masaya oturanlar, terörü bitirebilirler mi? Terörü bitirmek istemiyorlar Ama biz ne diyoruz? Allah'ımız şahit, Kuvayi Milliye'nin baş şehrinde Allah'ın izniyle önümüzdeki seçimden sonra terörü bitireceğiz. Bitirmek istemeyenlere inat bitireceğiz Aziz şehitlerimizi saygıyla anarak acılı ailelerine ve milletimize de onların acılarını da yürekten paylaşarak. Terör örgütleriyle kol kola giren, onlarla masaya oturanlar terörü bitirebilirler mi Türk vatandaşlığını oy uğruna üç beş kuruşa satanlardan, milliyetçi olur mu? Değerli Sevgili hemşerilerim, Erdoğan yalanlarla montajlarla ve montaj videolarla hileyle yapılmış tüm kara propaganda unsurlarına sarılmıştır.

Çok acıdır. Devletin en tepesindeki en tepesindeki bizim kutsal saydığımız cumhurbaşkanlığı makamına oturan kişi elinde bir montaj, çakma bir videoyla millete yalan söylemiştir. Yazıklar olsun. Kurgu videolarla yapılan siyaset asla mertçe siyaset değildir. Böyle yapılan siyaset namertliktir. Namertçe yapılan bir siyasettir. Siyasi kültürümüz çok üzülerek söylüyorum maalesef montaj, görüntü ve bu tür videolarla kirlenmiştir. Onun için bunları yapanlara yazıklar olsun. Gerçekten yazıklar olsun. FETÖ taktiklerini iyi öğrenmişler. FETÖ taktikleriyle iktidarda kalmak istiyorlar FETÖ'nün kendilerini kandırdıklarını söyleyenler şimdi aynı kurgularla aynı montaj videolarıyla terörle yan yana gelip onlarla birlikte çalışıyorlar Onlardan öğrenmişler. Milletimizi iftiralarla, yalanlarla, dolanlarla, aldatmalarına asla izin vermeyeceğiz. Bütün ittifak ortaklarımız, çok değerli arkadaşlarımız, bunların yalanlarını gittiğiniz her yerde anlatmak, deşifre etmek sizin boynunuzun borcudur. Gidin anlatın yalanlarla milletimizi kandırmalarına izin vermeyin. Milletimize söyleyecek sözü kalmayanlar yalana sarılmışlar. Şimdi de ne diyorlar utanmadan, arlanmadan, namussuzca, namertçe ne diyorlar, ‘Öcalan serbest kalacak'. Ben milliyetçi bir adamım. Bütün milletimiz bilir. Biz asla ve asla milletimizin boynunu da öne eğdirmeyiz Buradan söylüyorum. Halep Oradaysa arşın burada. Allah'ımız şahittir. 2 büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti Diğeri Cumhuriyet Halk Partisi diyen liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine hep sahip çıktık, sahip çıkacağız. Lanet olsun terörle bir olanlara Lanet olsun terörle yan yana yürüyenlere. Lanet olsun terörden medet umanlara. Lanet olsun onlardan medet umup vatandaşlarımızı kandıranlara.'' diye konuştu.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans