ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİRLİ EBRAR'A ALKIŞ

Filenin Sultanları, tarihi şampiyonluğa imzasını attı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'nin Teksas eyaletindeki Arlington kentinde oynanan 2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde İtalya ve ABD'nin ardından Çin'i de 3-1 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olurken, dünya sıralamasında da birinciliğe yükseldi.

Filenin Sultanları şampiyonluk sonrası Atatürk, Cumhuriyet ve Türk kadını vurgulu mesajlar verdi.  Kaptan Eda Erdem“Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, Cumhuriyetimizin 100. yılında bu şampiyonluk; zorluklar karşısında dimdik duran, güçlü ve azimli Türk kadınlarına armağan olsun” dedi.

Takımın en başarılı isimlerinden biri olan Balıkesirli milli voleybolcu  Ebrar Karakurt da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri çekerek alkış aldı.

Ebrar Karakurt,  tarihi şampiyonluk sonrası, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk‘ü öne çıkardı. Atatürk'ün “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözünü paylaşan Ebrar, bir başka mesajında ise “Cumhuriyetimizin 100. Yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e sevgi, minnet ve özlemle … ” ifadelerini kullandı.




 
 
 

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans