ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

MERAL AKŞENER BALIKESİR’DE

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, il, ilçe ve esnaf ziyaretlerinin altıncısını Balıkesir'de gerçekleştirdi. İlk ziyaretine Sındırgı İlçesinden başlayan Akşener, kendisini karşılayan kalabalığa yaptığı konuşmada, "Geliri yüksek denilen illeri gezdim, çocukluğumdaki fukaralığı gördüm" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifalara ilişkin, "Siyaset prensipler üzerinden yapılır. Dolayısıyla birinci prensip istifa tek taraflı bir beyandır. O kişinin, seçmeniyle olan durumunu ilgilendirir" dedi...

  Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un partisinden istifa etmesine değinen Akşener, istifanın tek taraflı bir irade beyanı olduğunu söyledi.

“CEVABIN SAHİBİ VATANDAŞTIR”

Siyasi hayatı boyunca hiçbir siyasetçinin ailesi, karakteri, namusu ve şerefi hakkında konuşmadığını vurgulayan Akşener, "Bununla da gurur duyuyorum. Siyaset prensipler üzerinden yapılır. Dolayısıyla birinci prensip istifa tek taraflı bir beyandır. O kişinin seçmeniyle olan durumunu ilgilendirir. Sayın Ok'a kadar bizim birkaç arkadaşımız istifa etmişti, onların hakkında da incitici, rencide edici bir tek kelime etmedim. Dolayısıyla kendisine hayatta başarılar diliyorum, yine de bir şey söylemeyeceğim. Bazen sabretmek gerekir. En iyi cevap vatandaştır, cevabın sahibi vatandaştır. En iyi cevap zamandır. Dolayısıyla ben o prensibimi çiğnemeyeceğim" dedi.

AKŞENER BALIKESİR TURUNA SINDIRGI İLE BAŞLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il  ziyaretlerinin altıncısını Balıkesir’e gerçekleştiriyor. Balıkesir’deki ilk ziyaretine Sındırgı İlçesinden başlayan Akşener, ilk durağı olan Sındırgı ilçesinde kendisini karşılayan kalabalığa bir konuşma yaptı.

Akşener, gittiği illerde yaptığı esnaf ziyaretleri için seçim olmadan, siyaset yapmadan, birilerini kötülemeden, kendilerini övmeden yapılan Türk siyasi tarihindeki ilk çalışma olduğunu ifade etti.

Türkiye de uzunca bir zamandır kim kimin siyasi ayağı tartışmalarının sürdüğünü, bu tartışmaların vatandaşı ilgilendirmediğini söyleyen Akşener konuşmasında son anketlerden bahsetti.

“TÜRK SİYASİ TARİHİNDEKİ İLK ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ”

Yaptığı esnaf ziyaretlerinin seçim olmadan, siyaset yapmadan, birilerini kötülemeden, kendilerini övmeden yapılan Türk siyasi tarihindeki ilk çalışma olduğunu belirten Akşener, esnafın sorunlarını şöyle anlattı: “Sadece dertlerinizi dinleyip, duyurmaktır bizim derdimiz. Geliri yüksek denilen illeri gezdim çocukluğumdaki fukaralığı gördüm. Esnaf Türkiye’nin bel kemiğidir. Esnaf en fazla istihdam yaratandır. Gezdiğimiz yerlerde elektrik, doğalgaz paralarından, Stopaj vergilerinden, maliyetin yüksekliğinden, alım gücünün düşmesinden çok şikayet var. Hayvancılar sütün para etmediğini et hayvancılığına dönüldüğü, yemin çok pahalı olduğunu, elektriğin çok pahalı olduğunu söylüyor. Buna karşılık tarımla meşgul olanlar ürünün pahalıya malolduğunu, mazotun, gübrenin, ilacın çok pahalı olduğunu söylüyor. Yapmaya çalıştığımız şey gerçek gündemi, işsiz gencin derdini, tencere kaynatamayan kadının derdini iktidara göstermektir.”

Daha sonra Balıkesir merkezde İYİ Parti İl Başkanlığı'na gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i  Millet İttifakı’nın ortağı İl Başkanı Serkan Sarı, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve çok sayıda CHP’li, karşıladı.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Akşener’in İYİ Parti İl Başkanlığı’nda partililer ve basınla bir araya geldiği toplantıda da yer aldı.

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans