ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR CHP’DE GÖREV DAĞILIMI

HABER: C.SAFFET YILMAZ Serkan Sarı başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi İkinci kez güven sağladığı 37.İl Kongresi sonrası ekibi ile birlikte  20 Şubat günü topluca mazbatalarını almasının ardından Yeni bir şevk ve heyecanla görev dağılımı yaparak hızla çalışmaya koyuldular.33 kişilik yönetim ekibinde 6 kadına sorumluluk veren Serkan Sarı Yerelde ve genelde iktidarı hedef alarak çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Serkan Sarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk ziyaretini Burhaniye Belediyesinin hayırsever Nur Çakıroğlu Albak’ın katkıları ile yaptığı çocuk gündüz bakım evinin temel atma törenine katıldı. Belediye başkanı Ali Kemal Devecileri makamında ziyaret eden serkan SARI ve yönetim kurulu üyeleri, aynı gün Bigadiç ilçesini ziyaret ettikten sonra, akşam düzenlenen ÇYDD nin dayanışma yemeğinde “ Umut Sizsiniz” sloganı ile yapılan etkinliğe destek verdiler. Ertesi gün Eğitim-Sen in yeni binasının açılış programına katıldılar, Edremit ilçesinde parti okulunun düzenlediği eğitim programına katıldıktan sonra , İl Kadın kolları başkanı Fatma ŞENER İle birlikte Edremit ilçesi Kadın kolları seçiminde parli kadınlar ile bir araya gelerek yeni dönemdeki çalışmalarından bahsetti. 

 

TEK HEDEF İKTİDAR OLMAK 

 

Yeni yönetim, ikinci döneminde çok daha etkin bir çalışma programı hazırlığı içerisinde olduklarını vurguladılar.Hazırlanan programlara bir aylık bir hazırlık süreci sonunda bütün örgütlerin katkısı da sağlanarak 2 yıllık çalışma programını tamamlayacaklarını vurgulayan başkan Sarı. GENİŞLEYEN VE GELİŞEN örgüt sloganını hayata geçirmek üzere çalışmalara hız verdiklerini ve  tek bir hedeflerinin olduğubna değinerek,o hedefin de Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak olduğuna vurgu yaptı..Bunu da,bütün üyelerimiz ile birlikte , bize gönül veren destek olan halkımızla başaracağız dedi.  

CHP’nin yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı.CHP  İl Başkanı Serkan Sarı, ” Bütün yöneticilerimiz, adeta birer başkan gibi sorumluluk içinde çalışacaklar. Bu dönem yapacağımız etkili ve verimli çalışmalarla Balıkesir İl Örgütü’nün Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir ekip olmasını istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Balıkesir İl Başkanlığı,bu dönemde birlikte çalışacağı yönetim kurulu kadrosunu da belirlenmiş oldu. Önceki dönemde de görev yapan bazı yöneticiler ve eklenen yeni yöneticilerden oluşan yeni ekip yeni dönem çalışmalarını başlattı.Yeni yönetim kurulu, Serkan Sarı başkanlığındaki ilk toplantısını 25 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirerek  görev dağılımını belirledi. Yönetimin,  CHP’yi öncelikle Balıkesir’de yerel iktidara, ülke genelinde de iktidara taşıyacak çalışma arkadaşlarından oluştuğunu belirten Sarı, “Yetkin yöneticilerimizle genişleyip güçlenen bir örgüt hedefi doğrultusunda Balıkesir’de CHP’nin iktidarını sağlayacağız. Bütün yöneticilerimiz, adeta birer başkan gibi sorumluluk içinde çalışacaklar. Bu dönem yapacağımız etkili ve verimli çalışmalarla Balıkesir İl Örgütü’nün Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir ekip olmasını istiyoruz.” dedi.

       

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans