ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

Eğitim-İş Balıkesir Şubesi Yürütme Kurulu ,İdlib'te meydana gelen hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehitler için bir mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda, İdlib’den gelen şehit ve yaralı haberleri, bizlerin ve tüm ulusumuzun yüreğini dağlamıştır. Suriye’de yaşananlar acımızı büyütmekte ve endişelerimizi arttırdı. Yüreğimiz, canını ortaya koyan Mehmetçik’ledir." diyerek  Türk ulusunun, emperyalizme karşı verdiği kurtuluş mücadelesinde savaşın ne kadar çetin olduğunu, yıkımını, kan ve gözyaşını çok yakından ve derinden yaşadığına dikkat çeken  Eğitim-İş Balıkesir Şube Yönetim Kurulu, mesajına şöyle devam etti.

"Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Bir ulusun hayatı söz konusu olmadıkça savaş bir cinayettir.” diyerek, savaşın insanlık için yıkım ve felaket olduğunu belirtmiştir. “Yurtta barış, dünyada barış” sözüyle de ülkemizde ve tüm dünyada barışın yaşanması gerektiğini vurgulamıştır.
Mazlum uluslara örnek ve önder, Mustafa Kemal’in kurduğu Türkiye’nin dış politikasında yaşadığı çöküşten ve Ortadoğu’nun yaşadığı bunalımdan çıkışın en önemli yolu, emperyalist ülkelerin yönlendirmesi ile değil, “Tam bağımsız Türkiye” siyaseti ile mümkün olacaktır.
Eğitim-İş olarak; şehitlerimizin ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz."


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans