ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TECRÜBELİ SİYASETÇİ MEHMET TÜM PM ‘ye GİRDİ

25 ve 26. dönem  Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm, CHP'nin 38. Kurultayı'nda Parti Meclisi seçimlerinde Genel Başkan ÖZGÜR ÖZEL'in anahtar listesinde olmamasına karşın 416 oy alarak listeyi deldi. 380 aday arasında yer alan Tüm, 52 kişilik Parti Meclisi'ne 38. Sıradan girmeyi başardı. 


TEŞEKKÜRLER 

Mehmet Tüm kurultayın ardından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 38.  Olağan Demokrasi ve Birlik kurultayımızda sizlerin takdiri, örgütümüzün güveni ve desteğiyle parti meclisi üyeliğine seçildim. Bu büyük onuru bana layık gördüğünüz için tüm yol arkadaşlarıma ve örgütümüzün her bir bireyine şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin güveni ve desteği olmadan bu başarıya ulaşamazdım.Bana yeniden partimize hizmet etme fırsatı verdiğiniz için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Mücadeleye kaldığımız yerden Parti meclisinde yol arkadaşlarlarımızla birlikte devam edeceğiz.Önümüzdeki zorlu süreçte, Cumhuriyet Halk Partisi olarak vereceğimiz mücadele, sadece partimizi yerelde iktidara getirme çabası değil, aynı zamanda ülkemizi karanlık bir dönemden de kurtarma mücadelesi olacaktır. Bu mücadelede rehberim Atatürk İlke ve Devrimleri ile Sosyal Demokrasinin evrensel ilkeleri olacak, daima Cumhuriyeti ve değerlerini korumak barışa ve demokrasiye sahip çıkmak için çalışacağım” dedi.


TÜM 7. Genel başkanı da unutmadı 

Açıklamalarına şu sözler ile devam eden TÜM “Bu vesile ile başta 7. Genel Başkanımız  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bu güne dek örgütümüz ve ülkemiz için vermiş olduğu demokrasi ve emek mücadelesinden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen Genel başkanımız Özgür Özel ve tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” diyerek  vefasınıda göstermiş oldu.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans