ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BASİAD’IN YENİ BAŞKANI SELÇUK SAVAŞ

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 14. Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Divan Başkanlığını GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki'nin yaptığı Genel Kurul'da yapılan seçim sonucu Selçuk Savaş BASİAD'ın yeni başkanı olarak oy birliği ile seçildi.  




Yapılan seçim sonucu Yönetim Kuruluna;


Selçuk SAVAŞ - Başkan

Buse TELLİOĞLU ALTINDİŞ – Başkan Yardımcısı

Şeyma YARIŞ KIRAN – Başkan Yardımcısı

Ercan SÜRENKÖK – Başkan Yardımcısı

Aytuğ YARMAZ – Genel Sekreter

Neriman KÖYBAŞI – Sayman Üye

Barış SAĞLAM – Yönetim Kurulu Üyesi

Çiğdem ÇELİK – Yönetim Kurulu Üyesi

Serkan NUHOĞLU  – Yönetim Kurulu Üyesi

Barış DURMAZ  – Yönetim Kurulu Üyesi

Ömür GÜNDOĞDU  – Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet KALAN  – Yönetim Kurulu Üyesi

Hüseyin Efekan ÖZER  – Yönetim Kurulu Üyesi 


Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin 14. Genel Kurulu Divan Başkanlığını Abdullah Bekki yaparken, Burcu Özer ve Tuba Kalan divan heyetinde yer aldı. Genel Kurulu programı dahilinde önceki dönemler BASİAD Başkanları İsa Tamer Çelik, Abdullah Bekki ve 13. Dönem Yönetim Kurulu üyelerine deneğe yaptıkları katkılardan dolayı plaket verildi. 



Toplantıda bir konuşma yapan BASİAD Başkanı Selçuk Savaş: “19 Ocak 2024 Cuma günü yapmış olduğumuz genel kurulumuzda ben ve arkadaşlarım BASİAD'ın 14. Dönem Yönetim Kurulunu sizlerin desteği ve teveccühü ile oluşturduk. 

Cumhuriyetimizin İkinci yüzyılına girerken, derneğimiz adına  "Şimdi, konuşma zamanı", 

“Şimdi çalışmalara katılma zamanı”' “Şimdi birlikte olma zamanı'' diyerek yeni dönemde; sizlerin de katılımı ve de desteği ile projelerimizi başlatmak istiyoruz. Çalışmalarımızda, projelerimizde ortak geleceğimize ait sorunların cevabını arayacağız. 

Kurullarımız ve Komisyonlarımız ile niyetimiz ortak sorunlarımız, ortak hedeflerimizi belirlemek ve de yaşadığımız şehrin ihtiyaçları için düşünen, yazan, konuşan, düşünce ve eylem insanlarıyla; bunları projelere dökerek gerçekleştirmektir. Yaklaşan Belediye seçimlerinde tüm adaylara düşüncelerimizi aktaracağız.

Sorunların çözümünün kural bazlı ve veriye dayalı yönetim sisteminden, katılımcılıktan, geçtiğini biliyoruz, Adalet, demokrasi ve fırsat eşitliğinin öne çıktığını, ele alınan tüm meselelerle ilişkilendirildiğini benimsedik. Cumhuriyetimizin İkinci yüzyılında; ihtiyaç duyacağımız politikaları hep beraber belirlemek isteriz.

Derneğimizin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile dikkat çektiği konuların devamlılık esasına göre takipçisi olacağız. Çizgimiz ve düşüncemizde bir değişiklik olmayacaktır. Özellikle siyaset üstü, Atatürkçü ve şeffaf yapımızı korumaya özen göstereceğiz.

14.dönemde benle beraber yönetimde olan tüm arkadaşlarım Balıkesir ve de BASİAD için sorunları özgür iradeleri ile masaya yatırabilecek ve en önemlisi çözüm üretebilecek bilgi, görgü birikimine sahip arkadaşlardır. Şahsi inancıma göre önümüzdeki yıllarda şehrimize derneğimize ciddi katkıları olacaklar ve şehrin kanat önderleri olacaklardır.

Derneğimizin hazırladığı projeleri uygulamaya hevesli olarak başlayacağız. Yeni projeleri de yeni arkadaşlarımızla sırayla devreye sokacağız. 

Tüm üyelerimiz arasında dostluğu ve tanışıklığı artırmak için daha çok bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Ortak geleceğimiz için birlikte çalışacağımız yeni bir yol haritasına başlarken saygılarımı sunarım.” dedi.



 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans