ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

‘’CAN DOSTLARIMIZIN 7/24 MOBİL HİZMETLE YANINDAYIZ ‘’

Edremit ve 20 İlçede Can Dostlarına Sağlık ve Şefkat! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetleri ile dikkat çekiyor. VETBÜS ve VETBULANS araçlarıyla sadece veteriner müdahaleleri sokaktaki can dostlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.



‘'BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EDREMİT'TE CAN DOSTLARIMIZA SAĞLIK GETİRİYOR!"
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit dahil olmak üzere 20 ilçede, sokaktaki can dostlarına yönelik kapsamlı bir hizmet sunmak amacıyla devreye aldığı VETBÜS ve VETBULANS ile öne çıkıyor. Mobil klinik ve ambulans; sağlık taramalarından aşılama işlemlerine, parazit mücadelesinden acil müdahalelere kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, bölgedeki hayvanların sağlığını koruma misyonunu başarıyla yerine getiriyor.



‘'CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ATTIĞIMIZ İLERİCİ ADIMLAR''
Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Edremit ve 20 ilçede özel olarak tasarlanmış 'Pati' adını taşıyan beton beslenme üniteleri ile can dostlarımızın beslenme noktalarındaki zorluklara çözüm getirerek, mama kaplarının kaybolmanı ve yağışlarda zarar görmesini önlüyor. Büyükşehir, bu ilerici adımlarıyla can dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini hedefleyerek çalışmalarını sürdürüyor.


 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans