ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ANLAMLI GÜNE ANLAMLI AÇILIŞ

Balıkesir Liseliler Derneği ve Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı anıtın açılışına dernek yöneticileri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı.

Başkan Yılmaz, "Balıkesir Lisesi Keşşaflar Birliği Anıt açılışını gerçekleştirerek 109 yıl önce Çanakkale'ye gönüllü olarak giden ve bir daha geri dönmeyen nice kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ettik. " mesajını paylaştı.




Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek de, ''Balıkesir Liseliler Derneği olarak, Çanakkale'de canını feda eden yavrularımızı, geçmişimizi, tarihimizi, Balıkesir'e Balıkesirlilere, yolu bu tarafa düşenlere anlatmak, Balıkesir'de bunu yaşatmak için bir fikri ortaya koyduk.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne fikrimizi götürdüğümüzde olumlu karşılanmış ,hemen harekete geçilmiş ve Balıkesir Lisemizin kınalı kuzuları olan keşşaflarımızın anısını yad etmek amacıyla bu anıt heykel çok kısa zamanda meydana çıkmıştır.
Bugün bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere cepheye gidip de dönemeyen kınalı kuzularımızı, şehit olan vatan evlatlarımızı ayrı ayrı yad ediyor, saygı ve minnetle anıyoruz.'' dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans