ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KILIÇDAROĞLU'NDAN EDREMİT BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Avrupa Konseyi tarafından ELDW City ödülünü alan Edremit Belediyesini kutladı

Türkiye Basketbol 1. Kadınlar Liginde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor sporcularına başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sözcüsü Tayfun  Canlı'yı makamında kabul etti. Sözcü Canlı,  Kılıçdaroğlu'na, Avrupa Konseyi tarafından verilen Avrupa Şeref Bayrağı ile geçtiğimiz ay Fransa’nın Strazburg kentinde ki Avrupa Komisyonu Merkezi’nde verilen “ELDW Partner City” ödülünü Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na takdim etti. Edremit Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını kendileri ile  'paylaştıkları' için Kılıçdaroğlu'na kabullerinden dolayı teşekkür eden Canlı,   “Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatları ile yürütülen çalışmalar sonucunda Belediyemiz, geçtiğimiz yıl Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Diploması ve  ardından Avrupa Şeref Bayrağı’na değer görüldü.'' dedi.

ELDW PARTNER CİTY ÖDÜLÜ DE EDREMİTLİ ÇOCUKLARA

Canlı, katılımcı belediyecilik ve çocuk meclisi çalışmaları ile de  Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Edremit'teki  öğretmenlerin, öğrencilerin, dezavantajlı vatandaşların ve genç siyasetçilerin katılımıyla gerçekleştirdiği etkinlikler dolayısı ile “ELDW Partner City” ödülüne layık görüldüklerini sözlerine ekledi. Ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi:

''Uluslararası alanda kazandığımız bu ödülleri arz ettim. Sevincimizi ve övüncümüzü paylaştım. Edremitli hemşehrilerimizin ve Başkanımız Sayın Arslan’ın selamlarını, saygılarımı ilettim. Kendileri de kazanılan başarılar nedeniyle Edremit Belediyesi’ni kutladı, tüm Edremitlilere selamlarını gönderdi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde başarılı bir şekilde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor’un formasını takdim ettik.'


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans