ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YALÇIN: AKP Lİ YARIMDAĞ'IN NAFİLE ÇABASINI İLGİYLE İZLİYORUZ !!

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, Karesi Belediyesi’nin aldığı ” Uluslararası İdeal Kent Ödülü” için bir ödeme yapıp yapmadığı sorusuna cevap alınamazken , AKP li Yarımdağ'ın nafile çabasını ilgiyle izliyoruz" şeklinde konuştu.

CHP Karesi İlçe Başkanı Yalçın, yayınladığı mesajda şunları belirtti. 
"Bırakınız meclis üyesini herhangi bir üyemizin İstiklal Marşına saygısızlık yaptığı iddiasını gündem saptırma amaçlı olarak telakki ediyor ve ciddiye almıyoruz.
Kaldı ki cumhutiyet halk partisi ilçe örgütü soruşturma ve kovuşturma makamı değildir. CHP örgütü İddia edilen olayın vuku bulduğu yer olan meclis salonunda amir ya da divan yönetimide değildir.
Bu daşonda kusurlu bir şey varsa ve tespit ediliyorsa işlem yeri meclis amirliğindedir.
Kusuru görüpte vaktinde müdahale edip gereğini yapmayan bir amirlik bunu daha sonra iddia ederse SİYASİ ŞANTAJCI dır. Ahlaksızdır.
Parti örgütümüz Soruşturma ya da kovuşturmayı gerektirecek bir durum olduğunda bunu partinin ilgili kademelerine aktarmakla yükümlüdür.
Ancak bir siyasi parti olarak halkın cebinden çalarak" sahte itibar " satın alanları TEŞHİR ve TESPİT asli görevidir.
Bu bağlam da BASIN dahil bir kez daha herkesi görevini yapmaya davet ediyoruz konuya ilişkin kamuya açık son açıklamamız bu olacaktır.
Son kez bu mecradan soruyoruz Karesi ilçesinde yaşayan halkımızın alınterinden çaldığınız kaç lirayı ÖDÜL SEFASI için yandaş şirkete aktardınız.?
Bu sorunun cevabı verilinceye kadar siyasi mücadelenin devamını sadece siyasi muhataplarımızla siyasi zeminlerde ve meclis salonunda yürüteceğiz."


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans