ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Müşerref Yırcalı son yolculuğuna uğurlandı

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Rona Yırcalı ve Demet Egeli'nin önceki gün 102 yaşında hayatını kaybeden anneleri Müşerref Yırcalı toprağa verildi. Zağnos Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Müşerref Yırcalı'nın naaşı Başçeşme Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Balıkesir'in bir dönem sosyal ve kültürel yaşamında en etkili isimlerden biri olan, Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı'nın annesi, merhum iş insanı ve politikacı Sırrı Yırcalı'nın eşi Müşerref Yırcalı toprağa verildi.

Zağnos Paşa Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazı öncesinde Müşerref Yırcalı'nın çocukları A. Rona Yırcalı, Demet Egeli ile torunları Sırrı ve Sinan Yırcalı, Ömer Şerif ve Eda Egeli taziyeleri kabul etti. Öğle namazının kılınmasının ardından Balıkesir Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Müşerref Yırcalı için duaların okunduğu cenaze namazının ardından Yırcalının cenazesi Başçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Tarihi Zağnos Paşa Camisindeki cenaze namazına Vali Vekili Yusuf İzzet Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit'in yanı sıra oda ve borsa başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, siyaset, iş ve spor camiasının önde gelen isimleriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

 

          

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans