ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR'DE EKONOMİ ZİRVESİ

Balıkesir Oda ve Borsaları Olağan Müşterek Toplantısı, önceki gün 14 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu, Meclis Başkanları ve genel sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Balıkesir Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Balıkesir'in ekonomik geleceğini şekillendirmek adına önemli bir adım olan toplantıya, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula başkanlık ederken, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin de il oda ve borsalarını temsilen divanda yer aldı.

Başkanlar ve temsilciler, Balıkesir'in ekonomik kalkınmasına yönelik yapılabilecek projeleri değerlendirerek, yerel işletmelerin ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet edebilirliğini artırmak için atılacak adımları masaya yatırdı. Oda ve borsalar arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan toplantı, karşılıklı fikir alışverişleri ve çözüm önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “Toplantıda alınan kararların, Balıkesir'in ekonomik yapısının daha da güçlenmesine katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans