ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÖMEÇ’TE SAĞLIK İÇİN YOGA

Haber: C.Saffet YILMAZ

Gömeç sahilinde yer alan 602 konutlu yörenin en kalabalık yazlık sitelerinden KIZKO Sahil Sitesinde,site sakinlerinden oluşan 45 kişilik bir gurup yaklaşık İki ay süren yoga eksersizlerine katılarak bir yandan sağlıklı yaşamı hedeflerken,diğer yandan da ruhsal huzura kavuşmuş oldular.

Yoga konusunda uzmanlık deneyimi olan site sakinlerinden  öğretmen Ahmet ERDOĞAN'ın öğreticiliğinde gerçekleştirilen çalışmalar haftada İki gün olmak üzere Pazartesi ve Cuma günleri uygulandı.KIZKO Sitesi sakinleri yanında yakın çevredeki sitelerden de çalışmalara katılımın olduğu 2024 yılı sezon finalinin yapıldığı yoga eksersizlerinin  son gününde katılımcıların kendi hazırladıkları kahvaltılıklar ile Kaptan Cafe bahçesinde eşleri ile birlikte topluca yapılan sabah kahvaltısı oldukça neşeli bir ortamda geçti.



SOKAK HAYVANLARINA MAMA KATKISI SAĞLANDI

Yoga etkinliği süresince katılımcıların herhangi bir ücret ödemediği faaliyetlerde yoga öğretmeni Ahmet Erdoğan'ın önerisi ile her katılımcı seans sonunda kışın sahipsiz kalan sokak hayvanları için mama alınması amacı ile hazırlanan kutuya gönüllü olarak belli bir miktarda maddi katkıda bulundu.Sabah kahvaltısının son bölümünde etkjinliğe katılan Gömeç Belediye Başkan Melih Bağcı ile birlikte açılan bağış kutusunda mama alımı için 6.500 TL. biriktiği tesbit edildi. Önümüzdeki yıl da etkinliğin daha kitlessel olarak sürdürülmesi dilek ve temennileri ile emek veren katılımcılar ve bu etkinlik için büyük emek harcayan Ahmet hocaya emekleri için teşekkür ederek bir dahaki yıl buluşmak üzere dağıldılar.

 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans