ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BENGİ PROJESİ EDREMİT’TE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İnceleme Projesi (BENGİ) Projesi kapsamında Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu’nda okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının hedeflendiği proje kapsamında okulları tek tek ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ediyor.

  Öğrencilerle gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinin ardından, öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Sırmalı, “Değerli öğrenciler, Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’nın himayelerinde yürütülen BENGİ Projesinin önemli bir etkinliği olan kitap okuma etkinliği, Balıkesir genelinde 20 İlçede başarıyla yürütülmektedir. Bu kapsamda; kitap okuma etkinlikleri, değerler eğitimi ile ilgili çalışmalar, sosyal-kültürel etkinlikler, sportif etkinlikler düzenlemekteyiz. Sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti sarf etmekteyiz. 

Sizler ne kadar iyi yetişirseniz geleceğimiz de o kadar güzel ve aydınlık olacaktır. Kendinizi ne kadar donanımlı geliştirirseniz ileride hedeflerinize ulaşmakta o kadar kolay olacaktır. Burada bulunma amacımız; siz değerli öğrencilerimize okuma alışkanlığını kazandırmaktır. Sevgili öğrenciler kitap okumak; bireyleri, toplumları geliştirirken aynı zamanda akademik başarıyı, kişisel gelişimi de destekler. Bu nedenle kitap okumak vazgeçemeyeceğimiz bir kültür öğesidir. Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşlarda edinirsek, ileride de bu güzel alışkanlığımızı devam ettirebiliriz. Bizlerde, eğitimde her daim ve her zaman öğrencilerimizin yanında olarak sizleri hedeflerinize ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’’  dedi.

Daha sonra öğretmenler odasında idareci ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Sırmalı, okulun eğitim öğretim faaliyetleri ve okulda yürütülen BENGİ projesi çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundu. 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans