ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Sokağa Çıkma Yasağı ‘’Biz Bize Bulaştırırız’’ Kampanyasına Dönüştü

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret ŞAHİN, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada hafta sonu için getirilen sokağa çıkma yasağı konusunda hükümeti sert sözlerle eleştirdi.

Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Uygulama Yok
İlan edilen sokağa çıkma yasağıyla bir kez daha mevcut iktidarın salgın yönetiminde başarısız olduğuna dikkat çeken Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret ŞAHİN: ‘’Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir uygulamayla sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Üstelik 48 saatliğine… Yurt dışından ülkemize gelen vatandaşlarımızı 14 gün izolasyona alıyoruz. Ama 48 saatliğine vatandaşımızdan kendisini izole etmesini istiyoruz. 48 saatliğine sadece hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma
yasağı ilan edilmesinin bilimsel yanı nedir? Madem sokağa çıkma yasağı ilan ettiniz, hiç olmazsa bunu 14 gün devam ettirin.’’ dedi.
 

Biz Bize Bulaştırırız Kampanyası Başlattınız
Alınan kararla Cuma gecesi pek çok vatandaşın sokaklara döküldüğünü; böylece salgın yönetiminde tedavi aşamasından sürü bağışıklığı sistemine geçildiğini vurgulayan Milletvekili
ŞAHİN, ‘’ Biz Bize Yeteriz’’ kampanyasından sonra ‘’Biz Bize Bulaştırırız’’ kampanyası başlattınız’’ diyerek iktidara tepki gösterdi.
İktidara önemli tavsiyelerde bulunan Dr. Fikret ŞAHİN sözlerine şöyle devam etti;
‘’ Olağanüstü zamanları hep birlikte yaşıyoruz. Böyle bir zamanda Cumhurbaşkanı neden tüm siyasi parti liderlerini toplamıyor? Neden ortak aklı devreye sokmuyorsunuz? Tüm siyasi partilerimizde hekim milletvekilleri var. Neden bu kişileri de Bilim Kurulu’na dâhil etmiyorsunuz? Neden ilgili meslek örgütleri   dışlanıyor? Böyle bir dönemde artık topyekünmücadele etmeliyiz. Bakın bir maskeyi dahi dağıtmayı beceremediniz. Önce PTT dağıtacak dediniz. Bir hafta geçti ortada maske yok. E-devlet üzerinden dediniz. Öyle de olmadı. Şimdi eczaneler dağıtacak diyorsunuz ama eczanelerden de maske alamıyor vatandaş. İşte getirdiğiniz Cumhurbaşkanlığı sistemi ortada. Ülke yönetilmiyor, savruluyor. Sizlerde vatandaşlarımıza yazık ediyorsunuz. Gelin ortak bir şekilde bu mücadeleyi hep birlikte verelim.’’ (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans