ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ATATÜRK’ÜN EDREMİT’E GELİŞİNİN 86. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Edremit’e gelişinin 86’ncı yıl dönümü Şehit Hamdibey Meydanı’nda kutlandı. Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında halkın katılımı olmadan sadece çelenk sunma töreni yapıldı.

Edremit Şehit Hamdibey Meydanı’nda, yeni tip koronavirüs (Covit-19) önlemleri gereği , halkın katılımı olmadan sade bir tören düzenlendi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, 19. Motorlu Piyade Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Rizvan Çiper ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın yapıldığı törende sosyal mesafe kuralına dikkat edildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilçemizi ziyaretinin 86. yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Bu yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle sade bir törenle kutladığımız bugünü önümüzdeki yıllarda halkımızla birlikte kutlayacağız” dedi.

ATAMIZIN SEVDİĞİ ŞARKILARI DİNLETTİLER

Edremit Belediyesi günün anısına, kent genelindeki belediye hoparlörlerinden Atatürk’ün sevdiği şarkıları çaldı. Vardar Ovası, Fikrimin İncegülü gibi Atatürk’ün sevdiği şarkıları evlerinin balkonlarından, pencerelerinden dinleyen Edremitli vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans