ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SPORCULARIMIZ ANTRENMANLARINA ONLÄ°NE DEVAM EDECEK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, antrenörlerimizle video konferans aracılığı ile toplantı düzenledi. Arıcıoğlu, Covid-19 ile ilgili kişisel tedbirler ile bu dönemde yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Antrenörlere sporcularıyla online antrenman yapmaları konusunda uyaran İl müdürü, sporcularıyla ve aileleriyle yakından ilgilenmelerini istedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, antrenörlerimizle video konferans aracılığı ile toplantı düzenledi.  Arıcıoğlu, Covid-19 ile ilgili kişisel tedbirler ile bu dönemde yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Evde kondisyon antrenmanı yapan sporcuların doğru yönlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan İl Müdürü Arıcıoğlu, 2021 yılı yaz aylarında müthiş bir spor takvimi yaşanacağına işaret etti.

    Antrenörlere sporcularıyla online antrenman yapmaları konusunda uyaran İl Müdürü sporcularıyla ve aileleriyle yakından ilgilenmelerini istedi. Ayrıca farkındalık anlamında sporcuları ve kendileri tarafından birçok farklı çalışmalarını video çekerek paylaşımda bulunanlara teşekkür etti. Antrenörlere diğer zamanlarda olduğu gibi bu dönem de daha çok ihtiyacın olduğunu dile getiren Arıcıoğlu, tüm arkadaşların evden de olsa birikimlerini mutlaka paylaşmalarını istedi.

    ​Vefa gruplarında görev alanlara, yurtlarda misafir olan vatandaşlara destek olan tüm arkadaşlara teşekkür eden İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, "bu illetten ülke olarak kurtulmamız dileği ile antrenörlerimizin en kısa zamanda sporcularıyla sahalarda, salonlarda buluşmaları" temennisinde bulundu. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans