ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

100.YILDA MASKELİ KUTLAMA

CHP Balıkesir İl Örgütü , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeyi koruyarak, karantina tedbirlerine uyarak temsili katılım ile kutladı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı,   Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ,  il ve ilçe kadın ve gençlik kolları  başkanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın  100. Yılı nedeniyle Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen  çelenk törenine katıldı.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı anıta çelenk sunarken, bir dakikalık saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Başka Sarı, “Biz bugün 100. yılı büyük bir coşku ile kutlamayı istiyorduk. Ancak tüm dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle karantina önlemleri alınıyor. Hepimiz bu önlemlere uymak durumundayız. 23 Nisan’ı bugün temsili düzeyde kutluyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği değerleri sonsuza dek savunacağız. “dedi.

23 Nisan’da herkesin evlerinin balkonlarında İstiklal Marşı’nı okuyacağını anımsatan Sarı, “Bu marşın ardından 10. Yıl ve İzmir Marşı ile de sokaklarımızı inletelim” dedi. Sarı, tüm Balıkesirlilerin ve çocukların da bayramını kutladı. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans