ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Türkiye Büyük Millet Meclisimiz bugün 100 yaşında

CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr.Fikret Şahin, 23 Nisan TBMM'nin açılışı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Şahin mesajında şunlara yer verdi.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” dediğimiz ilk gün olan 23 Nisan 1920’den bu yana bir asır geçti. Var olma mücadelemizi, bağımsızlıkla taçlandıran Türkiye Büyük Millet Meclisimiz bugün 100 yaşında. Kurtuluş Savaşı'mızın planlaması ve sürdürülmesinde, milletimiz için Meclis’in kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur.

Millî Mücadele'yi yönetmesi nedeniyle, dünyada "Gazi Meclis" unvanına sahip tek parlamento olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu ilk günden itibaren tarihin kendisine yüklediği sorumluluğu her zaman titizlikle yerine getirmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Egemenliğin Milletimize ait olduğunu aynı azim ve kararlılıkla bugün de tüm dünya ya haykırıyor, Ülkemizdeki ve Dünyadaki tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ülkemizin kurtarıcısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi Rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Ruhları şad olsun. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans