ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Serkan Sarı: İsmail Ok, halkı yok saymış, destek olan CHP’li seçmeni pişman etmiştir

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelttiği “HDP’yi PKK’nın yanına koyuyorsunuz. Peki PKK’nın yanına koyduğunuz HDP’nin CHP ile ittifakından hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? ” sözlerine İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna’nın ardından CHP İl Başkanı Serkan Sarı da tepki gösterdi. Sarı, "Yerel seçimlerde çeşitli uğraşlar ile Millet İttifakının adayı olup, CHP’nin desteğiyle Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanlığını almak isteyen İsmail Ok, bunu başaramayınca Balıkesir’i bırakıp gitmiş, Milli Bayramımız da dahil olmak üzere Balıkesir’de onu görme şansımız olmamıştır."dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın bu konudaki açıklamaları şöyle:

ATILAN BU ÇAMUR BİZDE LEKE TUTMAZ

"Tüm dünyayı saran Korona salgını ile yapılan mücadelede alınan tedbirler ile halkımızın sağlığını koruyabilmek için herkesin elinden geldiğince mücadele ettiği şu günlerde, Balıkesir Milletvekili olarak kendisini tanımlayan zat, kentte yaşayan vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenmek, işsiz aşsız kalan halkımıza yardımcı olmak için çabalamak yerine ucuz ve seviyesiz bir uslub ile oturduğu yerden kendini gündemde tutmaya çalışmaktadır. Sayın Ok’un eğer birazcık vatan sevdası var ise ilk önce sokağa çıkarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için mücadele etmesi gerekmektedir. Bu yaptıklarının ne kendisine ne de vatandaşlarımıza hiç bir faydası yoktur.  
 Yerel seçimlerde çeşitli uğraşlar ile Millet İttifakının adayı olup, CHP’nin desteğiyle Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanlığını almak isteyen İsmail Ok, bunu başaramayınca Balıkesir’i bırakıp gitmiş, Milli Bayramımız da dahil olmak üzere Balıkesir’de onu görme şansımız olmamıştır. Daha önce yaptığı gibi önce kendi yol arkadaşlarını bırakmış, daha sonra da hadsiz ithamlarda bulunarak onu destek veren CHP’lileri üzmüştür. Seçim zamanı sokakta CHP’liler ile çalışan, seçilebilmek için kapı kapı gezerek oy isteyen İsmail Ok, bugün ucuz siyaset derdine düşerek ona oy veren halkımızı yok saymış ve destek olan CHP’li seçmeni pişman etmeyi başarmıştır. Siyasete başladığı partisini ilk fırsatta bırakan İsmail Ok, en son siyaset yaptığı partisini ve partililerini de yarı yolda bırakarak ona destek olan herkesin güvenini boşa çıkarmıştır. Balıkesir’li hemşerilerimizin desteğine hiçbir zaman sahip çıkmamış ve aldığı sorumluluğu yerine getirmek yerine hep polemik ve tartışmalar ile gündemde kalmaya çalışmıştır. 
 Çok iyi bilinmelidir ki biz Kuva-yi Milliye şehrinde yaşayan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde siyaset yapan CHP’liler olarak bir terör örgütü ile yan yana getirme cesaretini gösteren her kim olursa olsun, onun vatanseverliğinden şüphe ederiz. Siyasi ikballeri uğruna geçmişinde, bugünün terör örgütleri ile kol kola girerek, gazetelerde boy boy fotoğraf verenler ne yüzle vatandaşın karşısına çıkarak vatanseverlikten bahsedebilirler.  Bir kez daha ifade etmek istiyorum, hiçbir CHP’li ne geçmişte, ne de gelecekte bu vatana ihanet edenler ile bir araya gelmez. Atılan bu çamur bizde asla leke tutmaz. Biz Cumhuriyeti kuran ve koruyan CHP’liler olarak üzerimizde oynanmaya çalışılan bu kirli oyunlara rağmen, halkımıza hizmet etmeye ve vatanımızın geleceğini korumak üzere mücadele etmeye devam edeceğiz."(www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans