ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SUUDİ ARABİSTAN’DAN MİSAFİRLER GELDİ

Suudi Arabistan’dan içlerinde 1 bebeğin olduğu 167 vatandaşımız,  karantina süreçlerini tamamlamak üzere Balıkesir'e geldiler.

    Balıkesir’e gelen 167 Türk vatandaşımızı Gençlik ve Spor İl Müdürü ve ekibi karşıladı. Yolcuların kontrollerinin ardından polis eşliğinde, dezenfekte edilen otobüslerle Hasan Basri Çantay Öğrenci Yurduna getirildi.

    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hasan Basri Çantay yurdunda misafir edilecek vatandaşlara 14 gün sonra memleketlerine uğurlayacaklarını belirten İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Havaalanından yurda sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

    Salgına karşı devletin tüm kurum ve kuruluşlarının büyük bir gayretle çalıştığını vurgulayan İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Jandarma Komutanlığı, İl AFAD Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay gibi kurumlarla birlikte,  misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Suudi Arabistan’dan ülkemize getirilerek Hasan Basri Çantay Yurdumuzda karantinaya alınan 167 kişi, 14 gün sonra yapılacak sağlık kontrolünün ardından evlerine gönderilecek. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans